Cultura i Espectacles

Trio d’asos egarenc als Premis Zapping

El programa de Canal Terrassa “Sobre rodes”, el “Joc de cartes” de Marc Ribas i la sèrie “Berlín” són finalistes als guardons

A “Sobre rodes”, Jordi Dueso conversa amb persones conegudes de la ciutat passejant en cadira de rodes

Un trio d’asos en el pòquer, i en gairebé qualsevol joc, és sempre una bona mà. I en la 29a edició dels Premis Zapping també ho pot ser. Terrassa té la possibilitat de sortir guanyadora en tres categories diferents dels guardons que atorga l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Un programa d’entrevistes, un concurs i una sèrie són les cartes que presenta la ciutat a aquests reconeixements del públic als continguts i professionals del món audiovisual que valoren l’esforç per fer un oci de qualitat i no únicament l’audiència numèrica que poden aconseguir.

Les votacions populars per decidir els finalistes es van tancar dilluns al migdia i aquest dimecres s’ha donat a conèixer la correlació de noms.

“Sobre rodes”, de Canal Terrassa, opta a alçar-se amb el premi com a millor programa de televisió local, juntament amb “En trànsit” (Televisió de Badalona), i “Terra de pa” (VOTV, Canal Blau i la Xarxa Audiovisual Local). En ell, el comunicador Jordi Dueso ens descobreix la persona que s’amaga darrere de cada personatge a través de converses informals en què els convidats i el presentador passegen en cadira de rodes per la ciutat. Així, els temes principals de l’entrevista no estan relacionats amb la seva professió, sinó precisament amb tot allò que encara no coneixem del seu vessant més humà.

En una altra categoria, la de sèrie de producció pròpia, està nominada “Berlín” (Netflix – Vancouver Media). La preqüela de “La casa de papel” dirigida pels egarencs Albert Pintó i Geoffrey Cowper (juntament amb David Barrocal) lluita contra “30 monedas” (HBO Max – Greenlit Productions; Pokeepsie) i “Entrevías” (Telecinco – Alea Media).

En paral·lel, “Joc de cartes” (TV3 – Magnolia TV), el concurs culinari presentat per Marc Ribas, podria rebre l’estatueta al millor programa d’entreteniment o concurs, igual que “Grand Prix” (La 1 – EuroTV Producciones) i “La Voz” (Antena 3 – Boomerang TV).

Terrassa sortirà de dubtes el pròxim 6 de març a la nit. Aquell dia se celebrarà la gala de lliurament a l’Auditori Axa de Barcelona, després que un jurat format per professionals de l’audiovisual esculli els guanyadors.

To Top