Esports

Una “passejada” per la Rambla i el passeig del 22 de Juliol

La Cursa Santi Centelles, de 5 quilòmetres, recorre la rambla d’Ègara i el passeig del Vint-i-Dos de Juliol

La Santi Centelles és una cursa de caràcter popular i familiar, pensada per a gent de totes les edats i capacitats / LLUÍS CLOTET

Sis anys més tard de la creació de la Mitja Marató, concretament l’any 2006, es va idear aquesta cursa popular de només 5 quilòmetres de recorregut. La intenció de la prova és donar cabuda a tots aquests atletes que no poden completar més de 20 quilòmetres i volen prendre part també en la gran festa de l’atletisme terrassenc.

El nom de la prova recorda una de les persones que va col·laborar directament per engrandir el que és avui l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

Igual que a l’edició de l’any passat, el recorregut d’aquesta divuitena edició serà calcat al d’una altra prova ja arrelada a la ciutat, la Cursa Fanny Sallés – Cursa de les Dones. La sortida i l’arribada es pren al mateix punt que la Mitja Marató, al parc dels Catalans, en aquest cas a les 10.15 hores.

La prova està homologada per la Federació Catalana d’Atletisme i també puntua per al Circuit Activa’t. Els atletes pujaran per la rambla d’Ègara fins al pont de la Renfe, on giraran pel passeig del Vint-i-Dos de Juliol. Just abans d’arribar al Pla de la Font de l’Apotecari, els atletes faran mitja volta i afrontaran la segona part de la cursa, refent les seves passes per 22 de Juliol i la Rambla per acabar al Parc dels Catalans.
A l’edició de l’any passat, Yassine Ouhdadi es va imposar en homes amb un temps de 15’37” i Marta Romero en dones amb 19’10”.

To Top