Esports

Un repàs al recorregut de la Mitja Marató de Terrassa

Els corredors visitaran diferents barris de la ciutat en un viatge de pujades i baixades pels quatre punts cardinals

Els principals carrers i avingudes de Terrassa s’ompliran demà, un any més, de corredors d’arreu / arnau alcalà

La Mitja Marató de Terrassa té fama de ser dura. I és que l’orografia de la ciutat és la que és, amb les seves pujades i les seves baixades. El circuit que afrontaran diumenge els corredors és el mateix dels darrers anys. Sortiran a les 10 hores del parc dels Catalans, a l’altura del carrer del Doctor Cabanes. Els atletes agafen els carrers d’Iscle Soler i Vallhonrat i continuen Rambla amunt, fins al pont de la Renfe, on es gira a la dreta per agafar el passeig del Vint-i-Dos de Juliol.

Es transita per l’Antic Poble de Sant Pere i a Can Anglada es passa pel monument a la Dona Treballadora fins a anar a trobar el carrer de Salmerón, a tocar del parc de Vallparadís, avinguda de Jacquard i carrer de Colom, fins a arribar al Vapor Universitari, on els atletes es troben amb la carretera de Montcada. Som només al quilòmetre 6,5. Creuem fins a l’avinguda del Vallès i pugem per la de Barcelona.

A l’alçada de la plaça Catalunya es gira pel carrer de Jacint Elías i es puja per l’avinguda del Vallès fins a la rambla de Francesc Macià, plaça de l’Aigua, carretera de Matadepera i gir per l’avinguda de Béjar. Ja som al quilòmetre 12. Arriben els atletes al Bon Aire i pugen fins al parc de les Nacions Unides per retrobar ben aviat l’avinguda de l’Abat Marcet. S’agafa llavors la ronda de Ponent fins a la Cogullada i es va a buscar la rotonda del Doré. Després d’un quilòmetre arriba la meta.

To Top