Esports

Nou jugadors de Terrassa disputaran la Pro League amb Espanya

Entre el 10 i el 24 de febrer, els de Max Caldas jugaran vuit partits a l’Índia, contra els amfitrions, Austràlia, els Països Baixos i Irlanda

L'internacional terrassenc Pepe Cunill és un dels nou jugadors convocats

El seleccionador espanyol Max Caldas ha donat a conèixer la llista de 24 jugadors que viatjaran a l’Índia per disputar entre els dies 10 i 24 de febrer els vuit primers partits de la Pro League 2023-2024. La concentració es desenvoluparà a les ciutats de Bhubaneswar i Rourkela.

Nou dels internacionals són terrassencs. Es tracta dels sis que es van classificar a València pels Jocs Olímpics de París, Pepe Cunill, Xavi Gispert, Gerard Clapés, Jordi Bonastre, Marc Miralles i Marc Recasens, i tres integrants del combinat sub-21: Pere Amat, Pol Cabré-Verdiell i Edu de Ignacio-Simó.

L’expedició viatjarà cap a terres sud-africanes el diumenge 4 de febrer i debutarà en el torneig el dissabte dia 10 a les 15 hores (horari català) davant de la selecció amfitriona, l’Índia. El diumenge 11, Espanya s’enfrontarà a Austràlia, el dimarts 13 als Països Baixos i el dijous 15 a Irlanda. L’equip es traslladarà després a Rourkela (a 319 quilòmetres al nord) per tornar-se a enfrontar als mateixos quatre rivals. El dilluns 19 jugarà contra els indis, el dimecres 21 davant dels australians, el dijous 22 contra els neerlandesos i el dissabte 24 tancaran la concentració jugant amb els irlandesos.

La segona part de la competició se celebrarà entre el 29 de maig i el 12 de juny a les ciutats d’Anvers i Londres. En aquesta ocasió, els rivals seran l’Argentina, Bèlgica, la Gran Bretanya i Alemanya.

Per bé que la selecció espanyola no debutarà fins al 10 de febrer, s’han disputat ja els primers partits de l’edició d’enguany de la Pro League masculina. Els Països Baixos lideren la classificació amb vuit punts, seguits de l’Argentina amb sis i la Gran Bretanya amb quatre.

To Top