Terrassa

L’alcalde presentarà dilluns 29 el Programa de Govern 2023- 2027

Ho farà en audiència pública, a les 18 hores i al centre cívic President Macià

El proper dilluns, 29 de gener, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, presentarà a la ciutadania en audiència pública el Programa de Govern 2023-2027. La sessió començarà a les 18 hores a la sala d’actes del Centre Cívic President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189) i, en paral·lel, es podrà seguir en directe a través de la Plataforma Participa Terrassa (https://participa.terrassa.cat/processes/ap-prog-gov 2024) i al canal YouTube de l’Ajuntament de Terrassa (https://www.youtube.com/ajterrassa).  

A banda de conèixer de primera mà les principals línies del Programa de Govern per aquest mandat, la ciutadania i les entitats podran participar activament en l’audiència pública enviant les seves preguntes al Govern Municipal.  

Hi ha diferents maneres de participar-hi: 

  1. Assistir presencialment a l’Audiència Pública i plantejar una pregunta de viva veu
  2. Fer arribar una pregunta escrita a l’apartat de comentaris de la plataforma Participa a Terrassa (https://participa.terrassa.cat/processes/ap-prog-gov 2024/f/730/), fins a 24 hores abans de la sessió, és a dir, fins a les 18 hores del dia 28 de gener. Per poder publicar comentaris és necessari tenir un compte d’usuari/a en aquesta plataforma. Durant l’audiència, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, donarà resposta a les preguntes plantejades amb anterioritat
  3. Posteriorment a la celebració de l’audiència pública es podrà seguir formulant preguntes durant una setmana, a través de la plataforma
  4. Participa a Terrassa. En aquest cas, les consultes plantejades es respondran per escrit també a través de la plataforma.
To Top