Esports

Victòria de prestigi del Terrassa FC davant d’un bon Lleida Esportiu

Aythami, de penal, ha marcat el gol del triomf dels de Chus Trujillo contra un dels conjunts més potents del grup

El davanter canari celebra el gol que ha marcat a la segona meitat amb el seu company Samu Casais / Nebridi Aróztegui

Un gol de penal a l’inici de la segona meitat ha permés al Terrassa FC superar al Lleida Esportiu que arribava a l’Estadi Olímpic com a líder. Els de Chus Trujillo han guanyat a un conjunt lleidetà que ha jugat un molt bon partit i ha sumat un triomf de prestigi per continuar amb el seu objectiu d’escalar posicions i fugir de la part baixa de la classificació.

En els primers 45 minuts de partit, el Terrassa FC ha intentat controlar el joc, però el Lleida Esportiu ha començat amb més ímpetu i ha disposat de les millors ocasions per estrenar el marcador.

Chuli ha rematat fora per ben poc una centrada de Ton Ripoll i, més tard, Mateo ha fet una jugada personal, però el seu xut creuat ha sortit desviat. Mateo de nou, ho ha provat en una bona jugada d’atac dels visitants que ha evitat Neeskens refusant la pilota.

Els de Chus Trujillo s’han llevat la son de les orelles amb el pas dels minuts i han gaudit d’algunes opcions que no han sabut materialitzar. En les dues, Aythami ha servit a Lucas Viña que, primer ha vist com la defensa rebutjava la pilota a córner i, en la segona oportunitat, ha xutat fora. Sense gaire més a ressenyar, s’ha arribat al descans.

La segona part no podia començar millor i, en el minut 48, a Diego l’han tombat dins de l’àrea i l’àrbitre no ha dubtat a assenyalar penal. Aythami, amb un potent llançament, ha superat al porter visitant i ha establert l’1 a 0 favorable als egarencs.

El Lleida Esportiu no s’ha acovardit tot i el gol i ha reaccionat amb enteresa. Els visitants han tingut l’empat en una doble ocasió, amb xuts de Chuli i Cortijo que Marcos Pérez ha evitat amb dues magnífiques intervencions.

El Terrassa FC tampoc ha abandonat la faceta atacant i també ha creat algunes oportunitats per ampliar la seva renda, la més clara una rematada de Pau Salvans que ha refusat el porter Iñaki Álvarez.

El conjunt de Chus Trujillo ha pogut sentenciar a poc del final, en una passada de Dani Cervera que Jofre ha remtat fora. En els últims minuts, el Lleida ha tingut la igualada en una rematada de Sergio Montero que semblava inapelable, però que Marcos Pérez ha pogut evitar, enviant la pilota a córner.

De nou, els terrassistes han tingut el segon, en una cavalcada de Pau Salvans que ha acabat amb un fort tir a porteria, que Iñaki Álvarez ha refusat amb una bona aturada. El partit ha arribat a la conclusió amb l’1 a 0 per al conjunt terrassista.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Diego, Badal, Neeskens, Palacios (Dani Cervera, m. 86), Samu Casais, Víctor Morales, Gil Muntadas (Pau Salvans, m. 60), Adri Lledó, Lucas Viña (Jofre, m. 60) i Aythami (Àlex Fernández, m. 77)

FOTOS | El Terrassa FC guanya al Lleida i surt del descens

To Top