Matadepera

Clients i excursionistes protesten al cim de la Mola

Una cinquantena d’excursionistes i clients s’han concentrat al cim de la Mola contra el tancament definitiu del restaurant aquest diumenge

Concentració a la Mola contra el tancament del restaurant / Arnau Alcalà

“La mola és de tots i totes, no al tancament del restaurant”, llegia la pancarta dels clients i excursionistes que han pujat aquest migdia al cim, el dia abans del tancament definitiu del restaurant del cim de la Mola després de gairebé 60 anys de servei. Una cinquantena d’excursionistes s’han concentrat des de les 12 hores per a protestar contra el tancament “injust” del restaurant.

Tal com informa ACN, la família propietària del negoci s’ha vist visiblement emocionada i han criticat, juntament amb clients i excursionistes, que el pla de la Diputació de Barcelona per preservar el monestir i l’entorn seria compatible amb el manteniment del negoci. Tots han discrepat de les raons donades per la Diputació de Barcelona per justificar-lo. Asseguren, que el negoci no és el culpable de la degradació de la Mola. Així i tot, han agraït el suport i escalf rebut per part de les desenes de clients que han pujat aquest dissabte al cim i que els han donat suport des que es va anunciar el possible tancament.

La Diputació de Barcelona va presentar el Pla de futur del cim de la Mola aquest passat dijous 18 de gener. Entre els motius de la decisió, van explicar, es troba la creixent saturació i massificació de visitants al cim i el funcionament de l’activitat restauradora, que estava acabant amb les espècies autòctones pel transport diari del producte amb mules.

Clients i excursionistes protesten al cim de la Mola
To Top