Esports

El líder posa a prova un Terrassa FC a l’alça

Els de Chus Trujillo, que la jornada passada van empatar al camp del Badalona Futur, reben diumenge el Lleida Esportiu, un altre adversari aspirant a l’ascens i primer a la taula

El davanter del Terrassa FC Gil Muntadas, celebrant el gol que va marcar al camp del Badalona Futur / marc ferret - terrassa fc

Amb l’única baixa del defensa Jaouad per lesió, el Terrassa FC torna a enfrontar-se a un rival de la part alta de la classificació. En aquesta ocasió, els de Chus Trujillo reben al Lleida Esportiu a l’Estadi Olímpic, líder del grup, empatat a 36 punts amb l’Hércules. El conjunt terrassista, que ha sumat 4 dels últims 6 punts, intentarà mantenir aquesta ratxa contra un dels adversaris més forts de la categoria. El partit començarà a les cinc de la tarda.

Chus Trujillo va dir que el seu equip rebrà al Lleida Esportiu “en el millor moment, perquè estem bé i estem fent bé les coses, independentment del rival” i va afegir que “és un partit que ens ve bé, perquè és el líder, un equip històric que juga molt bé i ve de gust jugar-lo”, si bé va assegurar que el més important “és guanyar confiança en nosaltres mateixos i donar una alegria als nostres aficionats i confirmar, d’una vegada al nostre camp, que estem fent les coses bé més enllà dels resultats obtinguts”, que no sempre han sigut positius.

Molt bon equip

Per la seva banda, el defensa central Carlos Badal va assenyalar que “sabem que el Lleida Esportiu té un molt bon equip, però hem treballat per guanyar-lo”. El jugador alacantí va comentar que “si un equip va primer és per alguna cosa” i va subratllar que “l’entrenador ens diu sempre que ens hem de fixar en nosaltres mateixos i donar tot el millor de cadascú”. Carlos Badal, que té moltes ganes de jugar després de molts mesos de baixa, va dir que “podem guanyar a qualsevol rival de la lliga”.

To Top