Derrota per la mínima d’un San Cristóbal que fa mèrits per a més

Els de Cristian García han fet un partit per sumar algun punt, però han perdut per 2 a 1 al camp del Vilassar de Mar

Jordi Ranera ha sigut objecte d'un penal que Miki ha fallat / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha merescut un millor resultat en la seva visita al Vilassar de Mar, però ha caigut per 2 a 1. L’equip de Cristian García, que fins i tot ha fallat un penal a la represa, ha tingut les millors ocasions de gol i ha encaixat el gol de la derrota a les acaballes de l’encontre.

El Vilassar ha sortit amb més intensitat i ha gaudit d’un parell de bones oportunitats al principi que no ha pogut culminar. Els de Cristian García han reaccionat i Carlos Olmo, amb un xut que ha rebutjat amb moltes dificultats el porter Álex, ha estat a punt d’estrenar el marcador.

En el minut 20, s’ha avançat el conjunt local, en una falta executada per Esteve que Montalbán ha pentinat cap enrere i ha superat al porter Lázaro. Els parroquials han fregat la igualada pocs minuts més tard, una rematada de cap d’Iván Cabellud que ha sortit fora, després d’una bona centrada de Ricki.

I en el minut 40, el San Cristóbal ha obtingut el gol de l’empat per mitjà d’Ivan Cabellud que, en aquesta oportunitat ha encertat i, després de rebre una passada des de la defensa, ha superat al porter del conjunt maresmenc, a qui ha batut amb un xut ras. Amb aquest 1 a 1, s’ha arribat al descans.

A la segona meitat el conjunt egarenc ha sortit amb més decisió en atac i ha fabricat algunes arribades de perill que no ha pogut definir amb èxit.

En el minut 57, els de Cristian García han disposat d’una immillorable ocasió, en un penal comès sobre Jordi Ranera que Miki Martínez ha fallat, amb un xut per sobre del travesser.

Tot i aquest contratemps, el conjunt parroquial ha seguit amb la mateixa intenció ofensiva i ha tingut algunes oportunitats que no ha pogut marcar.

En canvi, en una de les escasses arribades dels locals, en el minut 83, Nil Puchades ha engaltat un bon xut que ha significat el definitiu 2 a 1 favorable al Vilassar de Mar, tot i els intents finals dels de Cristian García, que no han servit per redreçar la situació.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Óscar Sierra, Max Llovera, Ricki, Joan Cervós, Joao, Carlos Olmo, Iván Cabellud (Roger Escamilla, m. 74), Miki Martínez (Yeray, m. 79), Lamine (Sergio Rey, m. 87) i Jordi Ranera.