Esports

Nova estació a fora de casa per al San Cristóbal

Mario Cantí, per lesió, i Guillem, per acumulació de targetes, seran baixa al camp del Vilassar de Mar

Miki Martínez en una acció del partit del seu equip al camp del Peralada / marc elvira - cp san cristóbal

El San Cristóbal afronta el tercer encontre consecutiu lluny del Municipal de Ca n’Anglada diumenge, a partir de les 18 hores, al camp del Vilassar de Mar, equip que té cinc punts més que els parroquials i està a la setena posició de la taula classificatòria. Per a aquest partit, el tècnic Cristian García no podrà comptar amb Mario Cantí, per lesió, ni amb Guillem, per sanció, ja que ha acumulat cinc amonestacions. Continua de baixa Abde mentre que Oliver, ja està a disposició de l’entrenador, després d’estar fora de l’equip durant un temps.

“Serà un partit difícil perquè el Vilassar fa tota la temporada que està a la part alta i és un equip que al seu camp competeix molt bé”, va explicar l’entrenador del San Cristóbal. Cristian García, però, més que les lògiques preocupacions pel contrari, va manifestar que el més important és que el seu equip “ofereixi la seva millor versió”.

El tècnic dels parroquials va assenyalar que l’equip ha de trobar la regularitat i, especialment, es va mostrar amoïnat pels gols que ha encaixat. “En els dos últims encontres hem rebut quatre gols en contra i el que hem d’aconseguir és baixar aquesta tendència”, va afirmar Cristian García. El matx a Vilassar de Mar serà el tercer seguit com a visitant després de jugar contra FE Grama i Peralada.

To Top