Esports

Visita complicada per a un Terrassa FC crescut

Després de guanyar la passada jornada fora de casa, els de Chus Trujillo tornen a jugar de visitants contra el quart

Marcos Pérez saludant-se amb Jose Ortega, del Badalona Futur, en el partit de la primera volta / nebridi aróztegui

El Terrassa FC inicia la segona volta de la lliga al camp del Badalona Futur, quart a la classificació. Els de Chus Trujillo, després del triomf de la passada jornada a casa de la Peña Deportiva, afronten aquest nou compromís amb la moral alta i amb l’objectiu de seguir sumant punts lluny de l’Estadi Olímpic. El partit es disputaaquest diumenge, a partir de les 17 hores, a l’Estadi Hipòlit Planàs de Vic. Jaouad, tot i que ahir no es va entrenar amb normalitat per unes molèsties, en principi entrarà a la llista de convocats. Àlex Fernández continuarà sent baixa.

El tècnic canari del conjunt terrassista, sobre el partit contra el Badalona Futur, va manifestar que “serà complicat com tots els partits de la categoria i no pel rival, sinó per la versió que pot mostrar l’equip” i va afegir que “som el nostre pitjor enemic, però també podem ser el nostre millor aliat i depèn de nosaltres i ens centrem en nosaltres mateixos”.

L’entrenador del Terrassa FC va dir que “sé el que ens espera del rival, però en la situació que estem, toca generar confiança en nosaltres mateixos i si la generem, som un equip temible i crec que cap equip voldria enfrontar-se a nosaltres si som capaços de sortir amb aquesta confiança i mostrar tot el nostre talent”.

Chus Trujillo va comentar que saben que el Badalona Futur té una sèrie de qualitats, però va insistir que “si estem bé, som capaços de competir i guanyar a qualsevol contrari”.
Samu Casais, per la seva banda, va declarar que “estic convençut que si encadenem algunes victòries, anirem cap a dalt”. El centrecampista del Terrassa FC va dir també que “hem d’anar al camp del Badalona Futur sense por i a pels tres punts” i del rival va apuntar que “juguen amb rapidesa i hem d’anar amb compte”.

Interès per Aritz Pascual

El Terrassa FC continua buscant a un davanter per tal d’acabar de dissenyar la plantilla. L’atacant basc Aritz Pascual, de 24 anys i que juga al Coruxo gallec, és un dels que interessa. Aquesta setmana ha marxat David Jiménez, amb qui el club va arribar a un acord per a rescindir el seu contracte.

To Top