Terrassa

Nova il·luminació a l’Auditori Municipal de Terrassa

La inversió ha estat de gairebé 18.000 euros

Interior de l'Auditori, al passeig d'Ernest Lluch / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’Auditori Municipal de Terrassa ha canviat la totalitat de les làmpades de la zona de platea, substitució que es va dur a terme entre la setmana del 27 de novembre a l’1 de desembre de 2023, aprofitant que en aquestes dates no hi havia esdeveniments.

La nova il·luminació es va estrenar el passat 29 de desembre amb el Concert Participatiu Intergeneracional “Cançons a la vora del foc”, dins del Festival Internacional de Cant Coral Ciutat de Terrassa.

Els llums de l’Auditori Municipal eren insuficients a la zona de platea i la mancança requeria d’una actuació “per tal de mantenir l’activitat en condicions òptimes” i garantir la seguretat adient per a l’accés del públic o l’evacuació puntual.

Quasi 18.000 euros

La intervenció, amb un import total de 17.865,65 euros (IVA inclòs), ha consistit en el subministrament, substitució i instal·lació de les làmpades del sostre de la platea. Els treballs, adjudicats a l’empresa SECE (Sociedad Española de Construcciones Eléctricas) es van fer amb personal format en treballs en alçada. Calia instal·lar bastides especials per a plans inclinats.

Assaig del cor Montserrat a l’equipament / LLUÍS CLOTET

L’equipament és la seu principal de la temporada estable de música clàssica de Terrassa, “integrada per diferents cicles temàtics que abasten els diversos estils que conformen l’ampli ventall de l’anomenada música clàssica: cambra, lírica, coral, simfònica, antiga o contemporània, arribant molt més enllà en les seves propostes i integrant altres estils menys convencionals dins del gènere anomenat “clàssic” com ara el flamenc, el gospel, les noves músiques, la música de cinema o la ‘world music'”, subratlla el consistori

L’Auditori, situat al número 1 del passeig d’Ernest Lluch, disposa de 332 localitats “i la seva sonoritat ha estat elogiada i considerada com a excel·lent per alguns dels grans intèrprets, crítics i experts del nostre país”, afegeix.

Nova il·luminació a l’Auditori Municipal de Terrassa
To Top