Terrassa

El terrassenc Javier González coordinarà el nou comitè d’estratègia de Ciutadans

El partit taronja renova la seva estructura orgànica

Ciutadans (CS) ha decidit reorganitzar la seva àrea d’estratègia a Catalunya per “rearmar-se” davant d’un nou any electoral, amb la incorporació del terrassenc Javier González, un dels membres fundadors del partit. Així ho va anunciar aquest dilluns en roda de premsa la portaveu adjunta del Comitè Autonòmic de CS a Catalunya, la també egarenca Isabel Martínez, que va justificar la creació d’un nou “comitè d’estratègia” coordinat per l’exportaveu municipal del partit a Terrassa Javier González.

González, que va ser membre fundador del partit, president del Consell General, membre de l’executiva nacional fins al 2015 i portaveu del partit a Terrassa durant vuit anys, serà l’encarregat de coordinar el nou comitè d’estratègia autonòmic, que estarà integrat també per la portaveu adjunta del partit al Parlament, Marina Bravo, i el diputat Joan García.

Martínez va informar que la incorporació de González forma part d’un procés de “recuperació de persones històriques” de la formació taronja, com ja va passar amb Jordi Cañas, ara portaveu nacional del partit, o Nico Ortiz, el nou coordinador de l’agrupació de Barcelona. “El comitè d’estratègia neix també amb l’objectiu d’afrontar un nou any electoral, tant en les eleccions europees com en les eleccions catalanes, davant d’un possible avanç electoral”, va dir.

El comitè d’estratègia, va explicar Martínez, s’encarregarà d'”informar, tant la militància com la ciutadania, de les diferents accions que es vagin prenent i els diferents esdeveniments, actes i debats que es vagin desenvolupant al territori de Catalunya”. “La línia estratègica és clara, hem de reconnectar amb la ciutadania, que ens percebin com un partit útil i fer conèixer que ens presentarem a les eleccions europees i catalanes”, va afegir.

To Top