Matadepera

Concentració al restaurant de la Mola en el seu tancament

L’acte contra el tancament de l’establiment se celebrarà el 20 de gener al cim del parc natural de Sant Llorenç del Munt

L’establiment tancarà de manera indefinida

El tancament del restaurant del monestir de la Mola sembla inevitable. La Diputació de Barcelona continua ferma amb la seva idea de repensar el model de gestió, i la clausura és definitiva. La família Gimferrer, que gestiona des de fa 57 anys l’establiment, haurà de tancar de manera indefinida el restaurant a partir del pròxim 20 de gener, quan acaba la concessió actual. D’aquesta manera, finalitzarà l’activitat de restauració tal com la coneixem al cim més alt del parc natural de Sant Llorenç del Munt.

Els propietaris del restaurant no estan d’acord amb la clausura. Per això, el dia 20 de gener a les 12 hores, han organitzat una concentració al capdamunt de la Mola. Coincidint amb el dia del tancament definitiu, es preveu que molts ciutadans pugin per mostrar el seu suport a aquest establiment històric. “Porteu pancartes. Mirarem de fer xivarri a veure si ho senten molt fort”, expressen des del Facebook del restaurant de la Mola.

A més, el 17 de gener a les 12 hores, els propietaris lliuraran la segona part de les signatures de suport al manteniment del restaurant a l’Ajuntament de Matadepera. L’acte també promet ser una concentració de protesta. L’endemà (18 de gener) portaran les signatures a la seu de la Diputació de Barcelona. Aquesta recollida de firmes no té cap recorregut des d’un punt de vista legal, però és un gest simbòlic de suport contra el tancament.

To Top