Terrassa

El tercer premi de la Loteria del Nen toca a Terrassa

El número premiat és el 57.033 i ha tocat a dos establiments de la ciutat

Terrassa ha estat afortunada. L’administració ubicada al carrer Antoninus Pius, 130, sota el nom Llaminadures Ca n’Aurell, i l’establiment ubicat al carrer Francesc Salvans, 35 B, han estat dos dels establiments que ha venut part del tercer premi de la Loteria del Nen 2024. El número premiat és el 57.033, segons ha informat en un Loterías y Apuestas del Estado i ha estat de 25.000 euros. “Estem molt contents”, assegura Vanessa Martínez, propietària de l’establiment del carrer Anoninus Pius, que ha compartit l’emoció amb la propietària de l’altra administració de Terrassa afortunada. “Ens esperàvem que podia caure algun número perquè en venem molts, però no ens esperàvem un tercer”, explica. Aquest establiment va donar un cinquè premi al sorteig de Nadal 2023. “I ara donem un tercer, la gent no sé què en pensarà”, assegura emocionada. L’establiment, el 6 de gener del 2022, ja va donar un segon premi.

Martínez explica que aquest és un negoci familiar que ha passat pel seu avi, la seva mare i ara, des de 2013, se n’encarrega ella. “Fa mínim 60 anys que el tenim”, explica. “Al barri ens coneixen molt, els clients que tenim son del mateix barri tot i que també ens compra gent que ve de pas”, continua explicant. Martínez explica que amb les vendes de la loteria han tingut molta feina, però assegura estar molt contenta. “Un any li va tocar un cinquè premi a un noi que és un client molt fidel i ens va trucar per explicar-nos-ho, i quan això passa, fa molta il·lusió que ho comparteixin amb tu, perquè tothom juga per guanyar”, conclou. A Catalunya el tercer premi ha caigut a Tàrrega, Montgat i Cornellà de Llobregat.

On va caure el premi altres anys?

No és la primera vegada que cau un premi de la Loteria del Nen a Terrassa. L’any 2009, el primer premi va ser venut en exclusiva a Terrassa. El primer premi de la Loteria del Nen va caure el 2023 íntegrament a Catalunya, en concret, el número va ser venut a l’Escala (Girona). Però no és l’única vegada que el primer premi d’aquest sorteig es queda en exclusiva a Catalunya. En el 2019 els dècims del primer premi es van vendre al complet a Barcelona. En el 2010 va passar el mateix a Castelldefels. L’any 2005 el primer premi de la loteria del Sorteig Extraordinari del Nen va caure a Sant Pol de Mar.

El tercer premi de la Loteria del Nen toca a Terrassa
To Top