Terrassa

“Fèiem broma que seria el primer i ha acabat passant”

Parlem amb Ester Gutiérrez i Ignacio Garcia, pares del Marc, el primer nadó nascut a Terrassa aquest 2024

Ester Gutiérrez i l’Ignacio Garcia amb el petit Marc / Lluís Clotet

El Marc Garcia Gutiérrez és el primer nadó nascut a Terrassa aquest 2024. Ha arribat al món a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i és el fill petit d’Ester Gutiérrez González i d’Ignacio Garcia Garcia. Tots dos són d’Alacant, però resideixen a Terrassa des de fa cinc anys. Les sospites dels pares que el nadó podria ser el primer de l’any 2024 han estat certes.

“Estem molt il·lusionats, que sigui el primer de la ciutat és un fet molt curiós”, assenyala el pare, l’ignacio Garcia. “És un fet que ja imaginàvem que podia passar, a vegades fèiem la broma i al final ha acabat passant, és una molt bona manera de començar l’any”, asseguren tots dos. L’arribada del Marc es va desenvolupar amb normalitat i segons ha explicat l’Ester, va ser un part natural a la banyera de l’hospital. El nadó va néixer a les 7.17 hores del matí del dia 1 de gener de 2024, en un part que es va desenvolupar amb normalitat, però que, segons assegura Ester, va ser una mica intens. El bebè va pesar 3.230 quilos en néixer i té una estatura de 50,05 centímetres. “Poder estar amb les meves companyes, en un entorn de confiança ajuda a estar molt més tranquils, tant per a mi com per a l’ignacio”, assenyala Ester Gutiérrez, que és madrona de sala de parts al mateix hospital on ha donat llum, l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, i ja es coneixia l’entorn. Durant l’embaràs del seu primer fill, l’Ester explica que no va tenir cap simptomatologia ni problemes. “Només em vaig engreixar una mica de la panxa, però no vaig tenir vòmits”, assegura.

Pel que fa al nom del nadó, van escollir un clàssic que no passa de moda. “Buscàvem un nom curt i un dia va sorgir el nom de “Marc””, explica el pare, l’Ignacio Garcia, tot afegint que allà a Alacant és un nom força comú, com aquí a Terrassa. Ester Gutiérrez, com a mare primerenca i matrona de parts de l’hospital, dona uns consells a les mares primerenques. “Molta tranquil·litat, és important informar-se de tota la informació i posar totes les opcions que hi ha sobre la taula per al final, poder decidir el que es vol i el que no”, conclou.

To Top