Esports

El Terrassa FC torna a arremangar-se

La plantilla de Chus Trujillo ha tornat aquest dimecres als entrenaments a l’Estadi Olímpic. Només Jordi Cano i Àlex Fernández s’han exercitat a un ritme diferent de la resta

El conjunt egarenc ha tornat als entrenaments aquest dimecres a la tarda--------------------------------------- / juanma medina / terrassa Fc

Només el capità Àlex Fernández, que es recupera d’un micro trencament als isquiotibials, i Jordi Cano, que ha passat per un procés gripal, s’han exercitat a un ritme diferent de la resta del grup en el primer entrenament de la plantilla del Terrassa FC, després de les vacances de Nadal. La primera sessió ordenada pel tècnic del conjunt terrassenc Chus Trujillo, ha estat en horari de tarda en comptes de la sessió habitual dels matins.

Aquest dijous, els jugadors tornaran a realitzar un nou entrenament en horari de tarda, a partir de les 17.30 hores. Divendres dia 29 i dissabte dia 30, recuperaran l’hàbit dels entrenaments en horari matinal, a partir de les 10.30 hores. La plantilla tornarà a gaudir d’uns dies de festa, concretament el 31 de desembre i els dies 1 ai 2 de gener del nou any, i tornaran a la feina el dia 3, també en horari de tarda, a les 17.30.

Els dies 4, 5 i 6 de gener, els de Chus Trujillo duran a terme les seves sessions preparatòries a partir de les 10.30. El mateix dissabte, l’expedició amb els jugadors convocats i el cos tècnic viatjarà a Eivissa. L’endemà, a partir de les 12 hores, disputaran el primer partit de lliga de 2024, en el camp de la Peña Deportiva.

El conjunt balear està situat a la novena plaça de la classificació del grup, amb 21 punts, cinc més que el Terrassa FC. Com a local, l’equip eivissenc ha sumat 12 punts en els vuit partits que ha disputat fins ara al Camp Municipal d’Esports de Santa Eulària de’s Riu, amb un balanç de tres victòries, tres empats i dues derrotes.

Trencar la irregularitat

El Terrassa FC espera trencar la irregularitat que l’ha caracteritzat fins ara. El partit contra la Peña Deportiva serà l’últim de la primera volta i, per tant, tornarà a jugar com a visitant la següent jornada, concretament al camp del Badalona Futur, quarta classificat. El Lleida Esportiu, líder actual de la classificació, serà el primer adversari dels de Chus Trujillo a l’Estadi Olímpic de 2024.

El club no descarta algun moviment de cara a la segona volta i ha rebut algunes trucades d’altres equips interessats en la continuïtat o no d’alguns dels jugadors de la plantilla. Alguna oportunitat de mercat es podria aprofitar, a condició que encaixés amb les necessitats de l’equip. No es descarta tampoc que algun jugador amb pocs minuts demani de marxar.

To Top