Terrassa

Cues per cobrar menudalla i reintegraments

Les administracions de la ciutat es van despertar ahir amb una gran afluència de clients que anaven a passar comptes

Gran afluència de clients a l'administració del Raval de Montserrat aquest dimecres al matí / NEBRIDI ARÓZTEGUI

“Voldrà un número per Reis?”, preguntava des de l’altra banda de la finestreta una de les propietàries de l’administració del Passeig del Comte d’Ègara, que duu per nom Daikoku 2. El client es pren el seu temps per pensar-s’ho. “Dona’m un parell de dècims, però que siguin iguals”. I així, comptat i debatut, els premis de la loteria de Nadal, en la seva immensa majoria menudalla o reintegraments, tornen al bombo de la sort per al sorteig de Reis, que repartirà el dissabte dia 6 de gener 770 milions d’euros.

Per a la majoria de terrassencs, comprar loteria de Reis és una manera de rescabalar-se de les pèrdues del sorteig de la Grossa. No és que la sort passés del tot de llarg per Terrassa divendres passat, però va deixar només part de tres cinquens premis (6.000 euros per dècim). Es van repartir prop de 140.000 euros.

Igual que al Passeig, a les administracions del Raval, la de la Rambla d’Ègara i la de la Rambla de Francesc Macià, les cues arribaven fins al carrer. “Divendres i dissabte ja va venir gent a cobrar els premis, fonamentalment premis menors i reintegraments, però aquest dimecres estem tenint un matí força intens, ja des de primera hora”, explicava el responsable d’un dels establiments.

És ben sabut que la loteria de Reis no és tan popular com la de Nadal. La major part dels clients invertia una part, però només una part, dels beneficis obtinguts en el sorteig del 22 de desembre en dècims per a la rifa del 6 de gener.

No ens ha tocat res. Només ens tornen els diners d’un parell de dècims”, explicava una parella jove en sortir de l’administració del Passeig amb un deix de resignació a la veu. Més que cobrar un premi, semblava que haguessin anat a complir amb un tràmit administratiu.

To Top