Esports

Cristian García, nou entrenador del San Cristóbal

Substitueix a Dani Andreu que va acordar amb el club acabar el seu cicle amb l’equip parroquial després de la derrota contra la Pobla Mafumet

Cristian García iniciarà una nova experiència a les banquetes en el club on es va formar / Nebridi Aróztegui

Cristian García, de 41 anys, serà el substitut de Dani Andreu a la banqueta del San Cristóbal i serà presentat oficialment aquest dijous a les 13.15 hores a la Sala d’Actes del Camp Municipal de Ca n’Anglada., en una jornada en la que tindrà el seu primer contacte amb els jugadors del conjunt parroquial. Cristian va iniciar-se a les categories inferiors del San Cristóbal.

Cristian, que va ser jugador professional a la Segona Divisió en equips com el Terrassa FC, Poli EjidoCádizPonferradina, Córdoba i Tenerife, entre altres, estarà acompanyat en aquesta etapa per Bernardo Tapia, que fou jugador, entrenador i secretari tècnic del Terrassa FC, i que serà el seu segon.

El nou tècnic del conjunt parroquial va dirigir el Terrassa FC les temporades 2017-2018 i 2018-2019 i el febrer del 2021 va fitxar com a entrenador de la UE Sant Andreu. A l’estiu del mateix any va signar com a tècnic del CE L’Hospitalet, sempre a la Tercera Divisió i la passada temporada va entrenar al Vilafranca.

To Top