Terrassa

Movento Stern acull la Nit Solidària a favor de Sant Joan de Déu

El terrassenc Miki Núñez, Antonio Orozco, Santi Millán, Joan Dausà i Enric Masip, entre d’altres, van assistir al sopar en favor del Pediatric Cancer Center Barcelona, celebrat al concessionari Movento Stern de Merecedes-Benz de Terrassa

Artistes, personalitats i directius de Moventia, durant el photocall / ALBERTO TALLÓN

La primera edició va ser l’any passat a Sabadell. La segona, aquest dimarts al vespre a Terrassa, a les instal·lacions del concessionari Movento Stern Mercedes-Benz de l’avinguda del Vallès, pertanyent a Moventia. Movento Stern ha celebrat amb un gran èxit de convocatòria la Nit Solidària a favor del Pediatric Cancer Center de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Movento ha refermat així el seu compromís amb la recerca oncològica promovent aquesta vetllada benèfica, la recaptació íntegra de la qual es destinarà al projecte de l’hospital barceloní en benefici de nens i joves malalts de càncer.

L’esdeveniment ha comptat amb el suport de diferents artistes i personalitats, com el cantant terrassenc Miki Núñez, que ha arribat acompanyat de la seva companya, la també cantant Sara Roy. El darrer a arribar ha estat el cantant i compositor de l’Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, autor d’èxits com “Devuélveme la vida” o “Estoy hecho de pedacitos de ti”. Ha actuat per als assistents al sopar, igual que Joan Dausà, autor d’èxits com “Jo Mai Mai” o “Tot Anirà Bé”.

Tampoc no s’ha volgut perdre l’esdeveniment l’actor i humorista Santi Millán o esportistes com el porter d’handbol Gonzalo Pérez de Vargas. Hi ha assistit també una representació del FC Barcelona, amb Enric Masip com a cara visible. El conductor de la gala ha estat el periodista Llucià Ferrer.

El prestigiós cuiner bagenc Nandu Jubany, que també ha participat de la vetllada solidària, s’ha encarregat del sopar.

L’amfitrió de la nit ha estat el president de Moventia, Miquel Martí. L’han acompanyat el CEO de Movento, Miquel Martí Pierre; el CEO de Moventis, Josep Maria Martí; la VP Corporativa de la companyia, Sílvia Martí i el director general de Movento, Santi Colomer.

Miquel Martí: “Sant Joan de Déu és una referència a nivell mundial”

Miquel Martí ha expressat la seva satisfacció per la resposta que ha tingut aquesta segona edició de la crida solidària. “L’any passat vam començar a Sabadell. Aquest any, hem aprofitat les noves instal·lacions de Movento Stern a Terrassa i ho hem fet en aquesta ciutat, on tenim també una forta presència”. Martí  ha destacat “la gran solidaritat dels nostres clients i de les empreses que treballen amb nosaltres” i ha remarcat la importància de poder col·laborar “amb una institució tan referent com és l’hospital de Sant Joan de Déu”.

El president de Moventia ha destacat la col·laboració de la companyia amb aquest centre hospitalari “des de fa molts anys”. Ha assenyalat: “Els ajudem a fer el transport des de l’hospital a d’altres centres. Amb aquesta col·laboració prèvia, se’ns va ocórrer que una bona manera d’ajudar-los era organitzant un sopar solidari, en el qual tots els fons es destinin al Pediatric Cancer Center, que és un hospital de referència en el tractament del càncer infantil”.

Miquel Martí ha assenyalat que el centre barceloní “és un hospital de referència a nivell mundial. Quan viatges arreu del món, tothom et parla de l’excel·lència de la investigació i de l’equip mèdic. És un orgull per Barcelona i Catalunya. Tenir a casa un hospital capaç de treballar tan bé suposa una satisfacció enorme”.

To Top