El San Cristóbal acomiada l’any amb una derrota a casa

Els de Dani Andreu han pagat cara una primera meitat molt discreta i han caigut per 1 a 3 davant de la Pobla Mafumet

Enric Vallès, a la dreta, pugna per una pilota aèria amb el jugador visitant Arnau / Arnau Alcalà

El San Cristóbal no ha pogut acomiadar l’any amb un resultat positiu i ha perdut al Municipal de Ca n’Anglada davant de la Pobla Mafumet per 1 a 3. L’equip de Dani Andreu, molt discret a la primera meitat, ha anat sempre a remolc davant d’un rival molt més vertical i més encertat en la faceta atacant.

El partit ha començat a un alt ritme i amb els dos equips intentant arribar a la porteria contrària. En el minut 11, i després d’un refús del porter visitant, Iván Cabellud ha provat una vaselina que ha sortit fora.

El conjunt visitant, amb el pas dels minuts, ha agafat les regnes del partit i ha intentat algunes rematades que no han acabat a bon port, amb un joc molt vertical. El San Cristóbal, per la seva banda, no ha trobat la seva millor versió i s’ha vist superat pel joc dels tarragonins.

En el minut 29, ha arribat el 0 a 1, en un contracop de la Pobla Mafumet que, després d’un refús defensiu, ha aprofitat Pavón per superar a Lázaro.

Els d’Andreu han reaccionat, però sense pólvora. No han pogut crear oportunitats clares de gol i, a més, en el minut 37, els visitants han tornat a marcar, en aquesta ocasió mitjançant Guzmán, que ha definit amb precisió en una acció en la qual la defensa local no ha estat encertada a l’hora de rebutjar la pilota.

Fins al descans, els parroquials han volgut reaccionar, però la defensa de la Pobla Mafumet no ha fet cap mena de concessió i el marcador no ha variat.

Per a la segona meitat, el tècnic del conjunt parroquial ha ordenat tres canvis i ha fet entrar a Óscar SierraMiki Martínez i Max Llovera. El San Cristóbal ha començat a dominar i de seguida ha pogut marcar Ricki amb un cop de cap en una jugada de córner que ha salvat el porter visitant.

Tot seguit, en el contraatac de la Pobla Mafumet, Torrents s’ha quedat sol davant Lázaro, però ha xutat fora. Els d’Andreu han insistit i Roger Escamilla ha xutat fora en una bona opció per marcar. Torrents, en un llançament de falta, ha pogut ampliar la renda dels visitants.

I en el minut 69, Miki Martínez ha llançat una falta, la defensa ha refusat, però Yeray, de cap, ha creuat la pilota lluny de l’abast del porter i ha establert l’1 a 2.

Aquest gol ha avivat la intensitat atacant del San Cristóbal, si bé no ho ha pogut traduir en oportunitats clares de gol. Els terrassencs ho han provat, però no han fet mal a la defensa visitant.

En canvi, a poc per a la conclusió de l’encontre, la Pobla Mafumet ha sentenciat, després d’una passada massa curta de LázaroLuiz, que havia entrat en el segon temps, ha controlat la pilota i ha batut per baix al porter local.

El San Cristóbal ha continuat lluitant fins el final del partit, encara que no ha pogut evitar la derrota per 1 a 3 en el darrer partit de 2023.

Pel San Cristóbal han jugat: Lázaro, Adri Montoro, Otero (Max Llovera, m. 46), Ricki, Joan Cervós (Óscar Sierra, m. 46), Guillem, Yeray, Iván Cabellud (Sergio Rey, m. 76), Enric Vallès (Miki Martínez, m. 46), Roger Escamilla (Lamine, m. 61) i Jordi Ranera.