Terrassa

Concert solidari tribut a Händel a benefici de l’associació Som Riures

Inaugurarà el cicle “El Misteri del Nadal a la Seu d’Ègara”

Un anterior concert a benefici de Som Riures

El pròxim dijous 21 de desembreEl Misteri del Nadal a la Seu d’Ègara” inaugurarà la seva onzena edició amb un concert (20.30 hores) tribut a Händel a les esglésies de Sant Pere. L’acte serà protagonitzat pel Cor Barcelona Classic Academy, dirigit per Joan Martínez Colás, amb Dani Garcia al piano i la soprano Laia Camps, que interpretaran cors i àries del cèlebre compositor alemany G. F. Händel.

L’acte, en el qual es podran escoltar fragments d’oratoris com El Messies, Joshua o de l’òpera Rinaldo, entre d’altres, serà a benefici de l’entitat Som Riures-Dentistes Solidaris, que desenvolupa una intensa tasca d’odontologia solidària per a persones amb risc de vulnerabilitat a Terrassa i aposta per la prevenció bucodental realitzant xerrades gratuïtes per a gent gran, infants o famílies. Des del 2016 l’associació, a través del Centre Dental Les Escoles, ha ajudat a 1.238 persones derivades de diferents entitats socials amb un total de 12.850 tractaments duts a terme.

El preu de les entrades del concert benèfic és de 15 euros i es poden adquirir a través de la plataforma de Mediolanum o el mateix dia del concert a partir de les 20 hores a la mateixa Seu d’Ègara.

To Top