Terrassa

Cinc anys de l’empresa municipal Taigua

El 10 de desembre del 2018 l’Ajuntament es va fer plenament càrrec de la gestió del servei d’abastament d’aigua a la ciutat

Local de l'empresa municipal Taigua, a l'antiga seu de Mina / Nebridi Aróztegui

L’empresa municipal Taigua celebra els seus primers cinc anys. I és que el 10 de desembre del 2018 l’Ajuntament es va fer plenament càrrec de la gestió del servei d’abastament d’aigua a la ciutat.

Així Taigua celebra el seu primer lustre amb la mirada, diu l’Ajuntament, en la renovació progressiva de la xarxa de distribució. Des del consistori destaquen que el pressupost d’enguany, amb inversions de 5,2 milions d’euros, s’ha destinat a la renovació progressiva de la xarxa de distribució; a millores a la planta d’Abrera; a la licitació de nous sistemes informàtics; a la millora del rendiment de les estacions elevadores i a la reforma de la futura seu de Taigua, al barri del Segle XX, que obrirà al públic el pròxim 22 de gener. A més, s’ha elaborat un pla d’inversions amb un horitzó de vint anys.

Per al 2024, Taigua, que ja cobreix de manera integral tot el sistema d’abastament d’aigua a la ciutat (des d’abans de l’estiu, disposa del nou servei d’instal·lació i gestió de comptadors) ha aprovat un pressupost d’inversions de 8 milions d’euros, dels quals 3 milions estan previstos per renovar la xarxa hídrica.

Cinc anys de l’empresa municipal Taigua
To Top