Esports

Ara va de debò per al Terrassa post-Copa

El conjunt de Chus Trujillo ha viscut dos dies il·lusionants amb les eliminatòries de la Copa del Rei davant d’Albacete i Alavés, però ara toca centrar-se del tot en la lliga

La bona imatge que ha mostrat l’equip terrassista a la Copa del Rei s’espera que es confirmi a la lliga, la competició cabdal per al tècnic Chus Trujillo / nebridi aróztegui

“L’equip ha mostrat el seu nivell i ara ja no valen les excuses”. Ho va manifestar el tècnic del Terrassa FC Chus Trujillo a la conclusió del partit del seu equip contra l’Alavés de la Copa del Rei. L’entrenador canari del conjunt egarenc, va deixar ben clar que “la Copa està molt bé i ho hem molt bé, però la nostra competició és la lliga i ja no hi ha excuses per donar una de freda i una de calenta”.

L’equip terrassista afronta a partir de demà les dues últimes jornades de la lliga abans de l’habitual aturada de la competició a causa de les festes nadalenques. Atlético Saguntino al Camp Nou de Morvedre (aquest dissabte a les 17.15 hores) i Manresa a l’Estadi Olímpic (el diumenge dia 17 a partir de les 17 hores) seran els últims rivals de 2023 del Terrassa FC. La lliga es reprendrà el 7 de gener de 2024, amb la disputa de l’última jornada de la primera volta. Els de Chus Trujillo, visitaran a la Peña Deportiva.

El tècnic dels egarencs té assumit que al seu equip li està faltant cert equilibri en les seves actuacions i en els resultats obtinguts. “L’equip ha de ser regular en el seu rendiment”, va assegurar, i també va afegir que “jugant d’aquesta manera no hi ha excuses”, unes paraules que, va assenyalar, que també corroboren els seus jugadors.

Chus Trujillo va dir que, “tots som persones i, a vegades, inconscientment, no sempre anem de la mateixa manera a treballar”, però ara el repte del seu equip és començar a trobar aquesta regularitat que se li ha resistit.

No només ho va comentar després del partit contra el conjunt basc de la Copa del Rei. El tècnic del Terrassa FC ja ho ha apuntat en diverses oportunitats. “El rendiment està sent per sota del que pot donar aquesta plantilla” i l’objectiu és que tot s’estabilitzi.

La millor ratxa

Fins a l’actualitat, la millor ratxa de resultats del conjunt terrassista va viure’s arran de l’arribada de l’entrenador canari. Va debutar al camp del Sant Andreu, amb un empat a zero, i després l’equip va encadenar dues victòries, a casa contra l’Andratx (1-0) i a fora, al camp de la Penya Independent (1-3) i un empat a un gol, a l’Estadi Olímpic contra el Cerdanyola (1-1). A partir d’aquí, la trajectòria del Terrassa FC ha sigut menys regular, amb dues derrotes, dos empats a casa i només un triomf, al camp del Valencia Mestalla (0-1).

To Top