L’Alavés trunca el somni del Terrassa FC a la Copa

Un gol a la primera meitat ha condemnat els de Chius Trujillo davant del conjunt de Primera Divisió

Jordi Cano, a l'esquerra, lluita amb un jugador del conjunt basc / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha caigut per un ajustat 0 a 1 amb l’Alavés en l’eliminatòria de la Copa del Rei disputada a l’Estadi Olímpic. Un solitari gol del conjunt basc a la primera meitat, aprofitant-se d’una badada defensiva, ha estat determinant per a la derrota definitiva. El somni de la Copa del Rei, ha acabat, però amb el conjunt egarenc oferint una molt bona imatge i plantant cara a l’equip de Primera Divisió.

El primer temps ha començat amb domini del conjunt basc, que ha provocat diversos córners en els primers 10 minuts de joc. En el minut 13, i després d’una errada defensiva dels locals, Ropero ha pogut avançar l’Alavés, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser.

En el minut 21, Palacios no ha pogut controlar una passada en llarg dels visitants i Alkai ho ha aprofitat per apoderar-se de la pilota i superar al porter Marcos Pérez.

El Terrassa FC s’ha refet tot i el contratemps, i ha tingut algunes ocasions, com una de Jordi Cano que ha rematat al travesser i una de Gil Muntadas que el porter ha aturat sense problemes.

També ho ha provat Neeskens, amb un xut llunyà que ha sortit fregant el travesser. Ha pogut ampliar la seva renda, en una acció d’Alkai que Parada ha creuat fora per ben poc. Lucas Viña, abans del descans, ho ha provat amb un xut que també ha sortit fora.

Gil Muntadas supera a l’autor del gol de l’Alavés, Xeber Alkai / Nebridi Aróztegui

A la segona meitat, els de Chus Trujillo han sortit amb intensitat i ha buscat l’empat. Jaouad, amb un xut que ha sortit alt i Pol Sánchez ha rematat una bona passada de Jordi Cano, que el porter Owono ha rebutjat.

Tenaglia ha respost per part dels bascos, amb una bona oportunitat, en una rematada que ha sortit per sobre del travesser i Benavídez també ho ha intentat pels visitants, però Marcos Pérez ha resolt la situació sense dificultats.

En els últims instants, Dani Cervera ha engaltat un bon xut des del cantó esquerre que no ha trobat porteria. Jordi Cano, a passada d’Aythami, també ha rematat en una jugada que el porter de l’Alavés ha aturat la pilota còmodament.

Aythami, de cap, ha posat de nou a prova a Owono. El partit ha acabat amb el Terrassa FC intentat empatar, però sense poder-ho aconseguir.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Palacios, Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Víctor Morales (David Jiménez, m. 85), Àlex Fernández (Pau Salvans, m. 62), Gil Muntadas (Dani Cervera, m. 62), Jofre (Adri Lledó, m. 46), Jordi Cano i Pol Sánchez (Aythami, m. 62).