Esports

Presentació dels 22 equips del Bàsquet Sant Pere

El club de Terrassa va retre homenatge a la directiva Anna Bártulos, que va morir fa uns mesos

El Club Bàsquet Sant Pere va celebrar el 78è aniversari de la creació de l’emblemàtica pista de bàsquet del Casal de Sant Pere. Va ser el 2 de desembre de l’any 1945 quan un grup de joves visionaris del barri van dur a terme aquesta iniciativa.

Paral·lelament, el CB Sant Pere va dur a terme la presentació dels seus equips per a la temporada 2023-2024. L’entitat disposa d’un total de 22 equips, que van des dels més menuts de l’escola fins al primer equip, que milita al grup quart de la Segona Catalana.

Quan s’han disputat ja les deu primeres jornades de lliga, els egarencs ocupen la segona posició amb un excel·lent balanç de vuit victòries i dues derrotes, a només un triomf de distància del líder, el CB Santpedor.

Destaca, un any més, l’aposta ferma del club per potenciar el bàsquet femení, amb iniciatives encaminades a incloure conjunts femenins en les màximes categories possibles.

Abans de la presentació dels equips, es va retre un emotiu homenatge a Anna Bártulos, membre molt activa de la junta directiva de l’entitat, que va morir fa uns mesos de manera inesperada.

El club va presentar el seu nou àlbum de cromos, així com la seva mascota, un alegre tigre.

To Top