Esports

L’Alzira, prova de foc abans de la Copa

Després de vèncer la setmana passada fora de casa, el Terrassa FC de Chus Trujillo torna a l’Estadi Olímpic per rebre l’Alzira, en el partit abans de disputar l’eliminatòria amb l’Alavés

El tècnic canari Chus Trujillo, donant instruccions al davanter Pau Salvans a un partit celebrat a l’Estadi Olímpic / nebridi aróztegui

Nova cita del Terrassa FC a la lliga, en aquesta ocasió aquest dissabte a les 18 hores a l’Estadi Olímpic. El rival dels de Chus Trujillo és l’Alzira, conjunt classificat a la dotzena plaça de la classificació, amb només un punt més que el conjunt egarenc. Diego Garzón, que es recupera segons els terminis previstos d’un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra, i Aythami Perera, expulsat en el partit anterior al camp del València Mestalla, seran les úniques absències de l’equip egarenc de cara a aquest compromís. Carlos Badal, que encara no ha debutat per una llarga lesió, podria entrar ja a la convocatòria, sinó per avui, sí en algun dels següents partits que té l’equip.

Chus Trujillo va recordar que l’equip està en zona de descens i sempre ha manifestat que l’objectiu és no mirar la classificació i anar partit a partit, no es pot oblidar que les places per accedir al “play-off” per l’ascens de categoria “estan a quatre punts i està tot molt igualat, però has de guanyar dos partits seguits, que gairebé cap equip ho aconsegueix”.

El tècnic canari, sobre l’Alzira, va manifestar que “juguen molt bé, ja ho veurem, tenen la pilota i generen molts moviments per superar-te i per desordenar-te” i va afegir que “és un equip molt ben treballat i que ningú esperi a onze jugadors tancats a l’àrea, tractant de defensar i buscant l’empat. És un equip que et va a buscar i té les seves armes i si té la pilota, et desajusta i és més perillós”.

El tècnic canari va dir també que “hem de tenir bastants eines per sortir amb èxit i ells pressionen d’una manera peculiar que no penso dir” i també el seu equip es pot aprofitar de tot això. “Si som capaços de sumar els tres punts, seria una festa completa i no ens passi com contra el Cerdanyola”, de cara al compromís de dimecres a la Copa del Rei contra l’Alavés i va agregar que “em fa més por un possible relaxament”.

Més tranquil·la

Per la seva banda, el davanter Joan Piera va assenyalar que “venim d’una victòria i la setmana ha sigut més tranquil·la i l’hem preparat per afrontar el partit amb condicions i a casa ens hem de fer forts”. L’atacant va comentar que “la Copa l’hem deixat a part i l’equip ha entrenat molt bé i està preparat per aquest partit” contra l’Alzira. Piera va manifestar també que “fins ara l’entrenador no ha comptat gaire amb mi i estic preparat per jugar un minut, 10 minuts o per estar a la grada”.

To Top