Esports

El CN Terrassa opta al Terrassasports

Igual que Jabac i Terrassa FC, el club concorrerà al concurs de licitació per gestionar el centre. Vol gestionar el gimnàs i construir dues piscines més

El CN Terrassa vol créixer amb noves instal·lacions i ha elaborat un ambiciós pla amb la intenció de guanyar el concurs de licitació per gestionar el centre esportiu Terrassasports i el camp de les Palmeres. El darrer ple municipal va posar en marxa l’expedient i a principis de l’any vinent es podria obrir el concurs, al qual Jabac i Terrassa FC tenen previst presentar-se. També el CN Terrassa.

El president del Natació, Joan Herrera, comenta: “Encara no coneixem les condicions, però estem decidits a guanyar el concurs per fer dues piscines i un aparcament soterrat. Hem encarregat un projecte i és totalment viable. Seria una gran decisió, que ens permetria descongestionar les nostres actuals instal·lacions”.

La intenció del CN Terrassa és ubicar dues piscines de 50 metres a l’espai que ocupa actualment el seu camp de futbol. A sota hi hauria un aparcament, que constitueix una vella reivindicació tant del club com del barri. Una de les piscines tindria graderies per a unes 2.000 persones i l’altra per a unes 500. S’hi traslladarien els entrenaments dels equips de waterpolo i natació, però també les podrien fer servir els socis, que centrarien la seva activitat en les piscines actuals. L’actual camp de les Palmeres passsaria a ser el nou camp de futbol del club.

Les obres del Bon Aire

Una altra de les opcions de creixement del club passen per reformar les instal·lacions del Pla del Bon Aire. “Es tracta d’unes instal·lacions deficitàries, que ens costen 160.000 euros anuals”, explica el president del Natació. A l’assemblea de dijous, el club va proposar als socis fer-hi sis pistes de pàdel, així com millorar els vestidors i l’accessibilitat. El pressupost previst per a aquesta actuació era de 350.000 euros.

Aquesta opció va ser rebutjada, però Herrera no es resigna. “Intentarem convèncer als socis que és la millor opció per a aquest espai”, diu. La concessió de l’equipament del Pla del Bon Aire acaba l’any 2028, per bé que el club confia a obtenir una pròrroga de 25 anys més que l’Ajuntament està gestionant amb la Generalitat.

Un recurs contra la saturació

El club veu la gestió del Terrassasports com una solució a la saturació que pateix. “Tenim més de 17.500 socis. Se’ns queixen i ens demanen més hores i piscines. Tenim les instal·lacions col·lapsades. Hem de créixer”, diu. Després de dos exercicis en negatiu, la junta va presentar en l’assemblea de dijous un benefici de 435.000 euros. El pressupost de l’exercici 23-24 és de 9.096.000 euros i es preveu generar un superàvit de 93.000 euros.

To Top