Inesperada derrota del CN Terrassa a la piscina del Sant Andreu

Segona ensopegada de la temporada per als de Dídac Cobacho

Ricard Alarcón, capità del CN Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

En partit avançat corresponent a la primera jornada de la segona volta, el CN Terrassa va perdre per tres gols de diferència (15-12) a la piscina del CN Sant Andreu. Es tracta de la segona derrota de la temporada per als homes de Dídac Cobacho, que tancaran l’any rebent demà a les 12.45 hores el líder, un Barceloneta que encara no ha perdut.

Els egarencs van ser dins del partit en els dos primers quarts, però un parcial de 7 a 2 al tercer període va acabar sentenciant el matx. Montes i Chmyr van posar per davant els barcelonins, però Lalo López-Escribano va retallar distàncies als tres minuts. Frigola i Maitland van reincidir per als de Juan Carlos Sanchón i el capità Ricard Alarcón, Gerard Cuacos i Marcel Teclas van empatar a quatre abans que Aanstoot fes el 5 a 4 al penúltim minut del primer període. Es va arribar al descans amb 8 a 7.

Però els egarencs van caure després en encaixar set gols. Tot i reaccionar al darrer quart (0-3 amb gols de Bargalló, López-Escribano i Cuacos), l’avantatge era ja massa ampli per als terrassencs, que van acabar confirmant la derrota.