Matadepera

L’Agrupació Sardanista La mola canvia la junta directiva

Ramón Ruestes Anglada agafa el relleu a la presidència de l’agrupació, presidida fins ara per Joan Ríos Massanell

Nova junta directiva de L’Agrupació Sardanista La mola

L’Agrupació Sardanista La mola, formada l’any 1981 a Matadepera, ha canviat la seva junta directiva. El fins ara president de l’agrupació, Joan Ríos Masanell, ocuparà el lloc de vicepresident, i l’actual president de la junta serà Ramón Ruestes Anglada. “Fem aquest canvi amb l’objectiu de continuar fent sardanes al poble”, explica Ruestes, assegurant que inicien aquesta nova etapa “molt il·lusionats i amb moltes ganes de fer coses”.

L’actual junta directiva queda configurada de la següent manera: Ramón Ruestes Anglada (president), Francesc Vaño Teixido (adjunt a la presidència), Joan Rios Masanell (vicepresident), Josep Colomer Puig (2n vicepresident), Marta Llorente (secretaria), Joan Estrejer Viadre (adjunt a la secretaria), Mercè Bitria Busqueta (treso ria), Mireia Solsona i Garriga (vocal), Carme Querol i Badosa (vocal), Genís Beltra Julià (vocal), Maria José Simó (vocal), Joan Moreno Santamaria (vocal).

La primera junta directiva de l’entitat va ser presidida per en Josep Martinez Vinaroz, que fou president fins a l’any 2001, seguit per en Jordi Simó Sanahuja, que ho va ser fins a l’any 2018, en què va passar a ser-ho el fins ara president, Joan Ríos Masanell. 

To Top