Esports

Nou terrassencs, a la preselecció del Preolímpic masculí de hockey

Max Caldas ha convocat 24 internacionals fins dijous a Terrassa

El migcampista de l'Atlètic Pepe Cunill, a l'esquerra, en un partit amistós davant d'Anglaterra / LLUÍS CLOTET

Entre els dies 13 i 21 de gener del 2024, la selecció espanyola masculina de hockey disputarà a València el Preolímpic, d’on sortiran les tres seleccions que es classificaran per als Jocs Olímpics d’aquest estiu a París. Una vegada acabada la lliga masculina, que no es reprendrà fins al 3 de març, el seleccionador espanyol Max Caldas, ha convocat un total de 24 jugadors, que s’entrenaran fins dijous a Terrassa i disputaran un partit amistós davant la selecció d’Irlanda.

Nou dels 24 convocats són terrassencs. Quatre d’ells pertanyen a la disciplina de l’Atlètic Terrassa: Pau Cunill, Pepe Cunill, Jordi Bonastre i Joan Tarrés. Els altres cinc són Xavi Gispert (Club Egara); Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); Marc Recasens (RC Polo); Gerard Clapés (Oranje Rood); i Marc Miralles (Bloemendaal).

Pel que fa als 15 jugadors restants, vuit juguen al Club de Campo Villa de Madrid: Rafa Revilla, Álvaro Iglesias, Quique González de Castejón, Jose Basterra, Rafael Vilallonga, Álvaro Portugal, Borja Lacalle i Nacho Rogríguez. La llista la completen Luis Calzado i Marc Reyné (RC Polo de Barcelona); Nacho Cobos i Toni Sanz (Sanse Complutense); Álex Alonso (RS Tenis de Santander); Joaquín Menini (Rotterdam); i Adrián Rafi (Mannheimer).

To Top