El CN Terrassa derrota per 13 a 10 el SIS Roma a la Champions League femenina

Sis gols d’Isabel Piralkova i quatre de Paula Camus, decisius en aquest matx de la quarta jornada de la fase de grups

Isabel Piralkova ha anotat sis dels 13 gols de les terrassenques / LLUÍS CLOTET

Tercera victòria en quatre jornades d’un excel·lent CN Terrassa a la fase de grups de la Champions League femenina de waterpolo. L’equip que entrena Xavi Pérez s’ha imposat aquest dissabte a la piscina de l’Àrea Olímpica per 13 gols a 10 davant del cuer del grup, un SIS Roma al qual les egarenques ja es va imposar al partit disputat a la capital italiana. Gràcies a aquest resultat, les egarenques ocupen la segona posició del grup amb 9 punts. El lidera el CN Sant Andreu, que ha batut l’Orizzonte Catania per 13 a 9. Les andreuenques tenen 11 punts.

El conjunt de Xavi Pérez s’ha llançat a l’aigua amb una excel·lent predisposició. L’aportació ofensiva d’Isabel Piralkova i Paula Camus, amb sis i quatre gols respectivament, ha resultat determinat davant del vigent subcampió de la lliga italiana. Paula Camus ha obert el marcador al segon minut de partit i Piralkova ha anotat dos gols més ¡, que han significat el 3 a 0. Les italianes han empatat al tram final del primer quart gràcies a tres dianes en tres minuts.

Fleurien Bosveld, defensada per la italiana Lavinia Papi / LLUÍS CLOTET

Al segon quart, el CN Terrassa ha començat a fer forat gràcies a un parcial de 6 a 4. El control del matx era per a un Terrassa que ha arribat al descans amb dos gols d’avantatge: 9 a 7.

A tancar el partit

A la represa, les italianes han intentat entrar en el partit, però les terrassenques no han abaixat els braços i han signat un valuós parcial de 3 gols a 2. Una sensacional Piralkova ha anotat tres gols consecutius i el matx s’ha situat en 12 a 7.

Ja amb tot decidit, les visitants han retallat distàncies fins al 12 a 9. En un ja intranscendent darrer parcial, Piralkova ha fet el 13 a 9, mentre que la barcelonina Anna Gual ha establert el 13 a 10 definitiu per a l’ISIS Roma.

La competició europea s’atura ara fins al 9 de març, quan el CN Terrassa rebrà el CN Sant Andreu en un duel que podria decidir el nom de l’equip que es classifiqui per a la “final-four” d’aquesta Champions femenina. El 23 de març, les de Xavi Pérez tancaran la fase de grups visitant Catània.