Terrassa

Lildami presenta “Mira’t bé”, el seu primer conte

L’artista de Terrassa ha presentat un conte que vol empoderar als infants tot animant-los que busquin la seva pròpia veritat

Lildami i Albert Arrayás a la presentació del llibre "Mira't bé" a Terrassa / Lluís Clotet

L’artista terrassenc Lildami ha presentat el seu primer conte, “Mira’t bé“, aquest dissabte 25 de novembre a la Casa del llibre de Terrassa. Albert Arrayás, l’il·lustrador, ha anat fent un dibuix al mateix temps que Lildami ha comentat durant gairebé una hora fragments del que ha plasmat al conte per a nens i nenes i que pretén ajudar-los a no tenir complexos i a ser tal com se senten, sense inseguretats i prejudicis.

Lildami i Albert Arrayás a la presentació del llibre “Mira’t bé” a Terrassa / Lluís Clotet

L’any 2019 el cantant va actuar al festival familiar “Petits Camaleons” i va ser allà on es va plantejar fer alguna cosa per aquest públic més infantil. Arran de la creixent exposició que ha anat rebent aquest últim any, Lildami assegura que ara era el moment d’iniciar aquest projecte. “Ara era el moment perquè penso que tenia alguna cosa a explicar prou interessant”, explica. “Mira’t bé” vol empoderar als infants, animar-los que busquin la seva pròpia veritat i la seva forma de ser. “A vegades els adults tendim a pensar que quan un nen surt de la línia s’ha de castigar o reprimir i penso que ha de ser tot el contrari”, explica, tot afegint que la reflexió pretén dir als adults “poseu-vos les ulleres i veureu el món diferent, però sobretot veureu que coses tan absurdes com pintar-se les ungles, la roba, o portar arracades no són coses que estiguin bé o malament”.

El conte es va començar a coure al maig, i des de llavors, l’artista ha anat treballant plegats amb l’il·lustrador Arrayás. Mig any després, el conte ha vist la llum. Aquest migdia, la planta inferior del local ha reunit a moltes famílies i sobretot, molts nens i nenes que han pogut escoltar les reflexions de l’artista i han pogut fer-li preguntes. Seguidament, Lildami i Arrayás han signat contes a tots els infants, joves i adults que esperaven a la cua que s’allargava fins a la planta de dalt del local. I finalment, la il·lustració d’Arrayás feta en directe s’ha sortejat entre els presents.

To Top