Terrassa

Recapte solidari d’aliments a Terrassa

Es poden fer aportacions als supermercats i també donacions econòmiques

Alumnes de les Salesianes aquest divendres participant en la campanya / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Qui vulgui participar en aquesta tradicional iniciativa solidària ho pot fer fins dijous vinent. Aquest divendres ha començat a Terrassa el gran Recapte d’Aliments per ajudar famílies desfavorides, una cita que arriba enguany a la seva 15a edició i que acabarà el 30 de novembre.

La campanya està impulsada pels quatre bancs dels aliments de Catalunya. A Terrassa, col·laboren amb aquesta cita de manera activa aquestes entitats: Parròquia del Sant Esperit, Parròquia de Sant Josep, Fundació Busquets, Acau; Assoc. Coordinadora d’Ajuda Unida, Creu Roja, escola Airina, Petit Estel, Escola Gressol, las Salesianas, Institut Egara, Institut Cavall Bernat, Liceu Egara i escola La Llar.

/ NEBRIDI ARÓZTEGUI

També hi col·laboren els clubs esportius: Matadepera Hoquei, Atlètic Terrassa, Egara, Terrassa Hoquei i Club Natació Terrassa. Enguany, com en l’edició anterior, el Gran Recapte adoptarà un format mixt: combinarà les donacions materials d’aliments amb aportacions monetàries per comprar i distribuir aliments bàsics com oli, llet i conserves, però també menjar d’alt valor nutritiu, com és el cas del peix, la carn i els ous.

Donacions econòmiques

Els ciutadans i les institucions poden donar aliments a les caixes dels supermercats i establiments col·laboradors. Ho poden fer aquest dissabte, i aquest diumenge en els locals que estiguin oberts al públic.

Les donacions econòmiques es podran dur a terme fins al 30 de novembre a la línia de caixes dels establiments col·laboradors, a la pàgina web granrecapte.com o bé mitjançant Bizum. La donació mitjançant la pàgina web romandrà activa fins el dia 15 de desembre.

To Top