Terrassa

La festa dels dentistes solidaris de Terrassa

La gala de Som Riures se celebrarà aquest divendres a l’Auditori Municipal

El guitarrista Pep Sala serà el cap de cartell

L’Associació Som Riures-Dentistes Solidaris acaba l’any amb la seva gala a l’Auditori Municipal de Terrassa, un esdeveniment que celebrarà aquest divendres a partir de les 20.30 hores i que comptarà amb les actuacions de Pep Sala i Teresa Yanet.

L’entitat destaca la importància d’aquest any per a la seva trajectòria, que ha rebut el Segell Impulsa Cultura de la Fundació Catalunya Cultura, així com el Premi PIME Responsable, atorgat per la Cecot. Alhora, l’associació ha incrementat un 20% el nombre de tractaments odontològics gratuïts realitzats a persones amb risc de vulnerabilitat i també ha incrementat el seu vessant de conscienciació amb les xerrades de prevenció bucodental adreçades a diferents col·lectius.

Teresa Yanet

Aquest divendres a l’Auditori participaran “diferents artistes del món de la música, la dansa, la literatura i la pintura que donaran el toc de color a l’acte solidari”, apunta l’associació. Enguany, Pep Sala, guitarrista líder de Sau i de la Banda del Bar, serà el cap de cartell conjuntament amb l’artista internacional cubana resident a Terrassa Teresa Yanet.

Per l’escenari passaran també els Terrassa Breaking, l’Agrupació Folklòrica Amunt i crits, el Cor Som Riures, els cantants d’òpera Laia Camps i Joan Martínez i les poesies de Júlia Prunés. L’Auditori estarà decorat per les pintures de Carmen Valverde. L’accés a l’acte és gratuït, amb aforament limitat.

La festa dels dentistes solidaris de Terrassa
To Top