Terrassa

Uns testimonis “detenen” un lladre quan assaltava una dona a Terrassa

El robatori violent es va produir al carrer dels Voluntaris

Els Mossos d'Esquadra van traslladar el detingut a la comissaria de Can Tusell / LLUÍS CLOTET

Van aparèixer en escena tot just quan el delinqüent forcejava en el terra amb la víctima. Uns testimonis van retenir aquest dimarts a Terrassa un lladre quan intentava robar la bossa a una dona a la qual va tirar al terra.

L’assalt va tenir lloc a les 21.30 hores al carrer dels Voluntaris, a Poble Nou-Zona Esportiva. L’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa dels Mossos d’Esquadra va ser informada d’un robatori amb violència en aquesta zona. Va enviar diversos efectius al carrer dels Voluntaris.

Els agents van trobar les parts implicades, aquell rebombori. Diverses persones s’havien abalançat sobre una altra a la qual retenien per evitar-ne la fugida.

Tots dos a terra

El retingut era el presumpte autor del robatori, que havia assaltat una dona d’uns 55 anys i l’havia tirat a terra en estirar de la seva bossa amb força per arrabassar-l’hi. Uns testimonis van veure el forcejament i van intervenir ràpidament. Van treure l’home de damunt de la dona i van esperar, subjectant-lo, fins que van arribar els agents.

Aquests van parlar amb els testimonis i van detenir al sospitós, un individu de 41 anys que va ser traslladat a la comissaria de Can Tusell per a la instrucció de diligències per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Uns testimonis “detenen” un lladre quan assaltava una dona a Terrassa
To Top