El Terrassa FC cau al camp de La Nucía, el cuer del grup

Tot i que s’ha avançat en el marcador a la represa, el conjunt egarenc ha caigut a terres alacantines

Gil Muntadas, en una imatge d'arxiu, ha format part de l'onze inicial / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha caigut de manera inesperada al camp del cuer. Els de Chus Trujillo, que amb 0 a 0 al marcador a la primera meitat, han fallat un penal, han marcat primer a la represa, però La Nucía ha capgirat el marcador.

Els instants inicials del matx ha sigut el conjunt local qui ha arribat amb més claredat a l’àrea contrària. Eneko i Rubén Sáiz han provat sort, però els seus intents han acabat sense conseqüències al marcador.

Hi ha hagut poc a destacar durant molts minuts. Els de Chus Trujillo han buscat la porteria de La Nucía, però els hi ha costat molt. El minut 33, i en un contraatac dels egarencs, Monterde tombat a Aythami i l’àrbitre ha assenyalat penal.

L’encarregat de llançar-lo ha estat el capità Àlex Fernández, que ha volgut ajustar la pilota a la creueta i, finalment, la pilota ha sortit per sobre del travesser.

La rèplica dels locals ha arribat de seguida, en una acció de l’autor del penal, Monterde, que ha xutat fora, fregant el pal. Sense gaire més ressenyable, el partit ha arribat al descans.

A la segona meitat, els locals han començat amb una oportunitat d’Albert Rubio, que ha sortit fora. La resposta del Terrassa FC, el minut 57, ha suposat el 0 a 1 en una magnífica rematada de cap de Pau Salvans.

La reacció de La Nucía no s’ha fet esperar i, 10 minuts més tard, l’equip local ha empatat, en una rematada de cap de Kevin Toner després d’un llançament de falta.

Per acabar-ho d’espatllar pels interessos del conjunt egarenc, el minut 74 els alacantins han obtingut el 2 a 1, amb el gol de Javi Martín, que feia molt poc que acabava d’ingressar al terreny de joc.

Els intents dels terrassencs en la part final de l’encontre no han servit per redreçar la situació i el matx s’ha acabat amb un 2 a 1 en contra.

Per Terrassa FC han jugat Marcos Pérez, Toledo (Pol Sánchez, m. 80), Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Álex Fernández (Víctor Morales, m. 52), Adri Lledó, Pau Salvans (Jordi Cano, m. 73), Dani Cervera (David Jiménez, m. 52), Gil Muntadas i Aythami.