Terrassa

Dilluns entra en funcionament el nou ramal de la C-16 venint de Manresa, cap a la B-40, sentit Terrassa Nord

Així mateix, dimarts 21 a la nit s’eliminarà la rotonda provisional que s’havia habilitat per obres a la B-40 i el tram de la carretera B-120 que portava fins a la mateixa

La rotonda provisional de la B-40 quedarà fora de servei la nit de dimarts a dimecres

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha informat que el pròxim dilluns 20 de novembre entrarà en servei el nou ramal de la C-16, venint de Manresa, cap a la B-40, sentit Terrassa Nord. Amb la posada en funcionament d’aquest ramal nou, tots els moviments entre l’autopista C-16 i la B-40 ja estaran habilitats pels ramals definitius de l’enllaç. Així, a partir de dilluns, els vehicles que procedeixin de Manresa i vulguin dirigir-se a Terrassa Nord, ho hauran de fer a través de la calçada lateral (nova C-58) sentit Barcelona i agafant el nou ramal que entra en servei. 

En verd, el nou itinerari per als conductors procedents de la C-16 en direcció a la B-40, cap a Terrassa Nord. En groc, el nou recorregut per als vehicles de la C-16 provinents de Barcelona i en direcció a Can Trias o Can Mir. En lila, la ruta per als vehicles que surtin de Can Trias i Can Mir i que vulguin agafar l’autopista en  qualsevol direcció.

D’altra banda, la nit del 21 al 22 de novembre quedarà fora de servei la rotonda provisional que hi ha a la B-40, i que es va habilitar per les obres, així com també el tram de la carretera B-120 que portava fins aquesta rotonda. 

Això suposarà que a partir de dimecres a primera hora, els vehicles que vinguin per l’autopista C-16 provinents de Barcelona i vulguin arribar a Can Trias o Can Mir, un cop surtin de la C-16, hauran de seguir el recorregut senyalitzat per la calçada lateral sentit Manresa fins la sortida de Viladecavalls. Una vegada a la rotonda, caldrà agafar l’antiga C-58 sentit Can Trias i Terrassa per a dirigir-se a la seva destinació. 

Pel que fa als vehicles que surtin de Can Trias i Can Mir i vulguin agafar l’autopista en qualsevol direcció, hauran de fer-ho per l’enllaç amb les rotondes de Viladecavalls (al costat de l’empresa FICOSA), des d’on podran prendre qualsevol direcció. Si volen anar a Terrassa Nord, podran fer-ho pel nou ramal cap a Terrassa Nord, que haurà entrat en funcionament el dilluns 20 de novembre.

To Top