Esports

L’Hércules, el líder, el nou escull per al Terrassa FC

L’Hércules visita al conjunt de Chus Trujillo que no podrà comptar amb John Neeskens, sancionat, ni amb els lesionats Jofre Cherta, Carlos Badal i, segurament, Pol Sánchez

Els jugadors del Terrassa FC celebren un gol aconseguit a l’Estadi Olímpic / lluís clotet

Amb les baixes de Jofre Cherta, Carlos Badal per lesió, la de John Neeskens per sanció, i la més que possible de Pol Sánchez, que fa dos dies que no s’entrena amb la resta de companys per unes molèsties, el Terrassa FC juga diumenge contra l’Hércules, un històric del futbol espanyol que, a més, és el líder de la classificació del grup tercer de la Segona Federació. El matx començarà a les 18 hores, ja que, dues hores abans, el club ha programat la presentació del seu futbol base.

Chus Trujillo, entrenador del conjunt terrassenc, va comentar que “no podem escollir el rival que ens toca i estem millor que fa un mes i mig” i va afegir que “és cert que ve el líder, però ve a un camp molt complicat i els hi posarem molt difícil i tractarem d’imposar-nos perquè hem estat capaços de fer-ho en altres circumstàncies”.

“El partit passat ja està oblidat i ja no podem solucionar el que va passar i ara volem brindar la victòria a la nostra gent”, va dir l’entrenador canari, que també va apuntar que “l’Hércules està sent més sòlid a casa, però venen a l’Olímpic davant d’un Terrassa FC que, crec, està “bastant bé” i va assenyalar que “haurem de fer moltes coses bé per poder competir davant de l’equip que ve i estic convençut que ho farem”.

Segons Chus Trujillo, “estem treballant bé i veig l’equip amb garanties per competir” i del conjunt alacantí va afirmar que “no podem cometre errades i si no acabem les jugades, és un rival que corre molt bé a l’espai i allà et mata”. Va afegir que “és un equip molt ràpid en les transicions i té jugadors que de cara al gol, té jugadors que estan tocats per la vareta màgica”.

Mentalitat positiva

Per la seva banda, el davanter Gil Muntadas va assegurar que “l’equip el veig molt bé i hem de seguir amb la mentalitat positiva tot i que la passada jornada vam perdre” hem de continuar millorant i estem treballant bé i tenim ganes de fer un bon partit i continuar creixent”.

Sobre el conjunt que visita l’Olímpic diumenge va explicar que “És un equip molt segur, és el líder i està fent una bona temporada, però nosaltres ens hem de centrar en nosaltres i fer un bon partit”. Gil Muntadas va manifestar també que “potser estem fent menys gols del que esperàvem, però és una feina de tot l’equip i segur que arribarà”

To Top