Esports

El San Cristóbal no se’n refia de l’Escala, el seu pròxim rival

El conjunt de Dani Andreu rep els gironins diumenge al Municipal de Ca n’Anglada

El defensa Ricki és un dels indiscutibles en les alineacions dels parroquials / Lluís Clotet

El San Cristóbal torna al Municipal de Ca n’Anglada on s’enfrontarà diumenge, a partir de les 12 hores, a l’Escala, quinzè a la classificació amb vuit punts. Per a aquest compromís, el tècnic Dani Andreu no podrà disposar dels lesionats Abde, Roger Escamilla i Guillem Vilà.

Els parroquials, després de vèncer la passada jornada al camp del Girona “B”, ocupen la tretzena plaça, amb 10 punts i, per tant, no pot concedir més terreny i menys com a local. “A casa tenim una assignatura pendent i ens hem de fer forts o no aixecarem el cap”, va comentar l’entrenador del San Cristóbal. Andreu va dir que el rival de diumenge “és una barreja de joves amb jugadors d’experiència i són similars a nosaltres perquè són lluitadors i competeixen molt bé”.

El tècnic del conjunt terrassenc espera que en aquesta ocasió el seu equip “millori la imatge del partit contra el Tona”, que el San Cristóbal va perdre al Municipal de Ca n’Anglada per 1 a 3 i espera que els seus jugadors, contra l’Escala, “estiguin més precisos i més encertats”. Andreu no qüestiona l’actitud de l’equip en aquell encontre, però confia en el fet que es millorin altres aspectes esportius que llavors van fallar.

To Top