Terrassa

Set detinguts per robatoris violents a la zona d’oci de la Rasa

Els presumptes autors, entre els quals hi ha menors, agredien les víctimes amb cops de puny i de peu al cos i al cap per robar-los els mòbils i les bosses

Actuaven sempre en grup, d’entre 15 i 20 persones, i utilitzaven molta violència en els robatoris. Set persones han estat detingudes a Terrassa pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autores de diversos robatoris violents duts a terme el setembre i l’octubre als voltants del carrer de la Rasa.

Actuaven altes hores de la matinada i sovint utilitzaven el mateix mètode. Uns quants, habitualment noies, es discutien amb algú que sortia d’un local d’oci. Començava una baralla i de seguida apareixia un segon grup més nombrós que, a cara descoberta, envoltava les víctimes, les agredia i finalment els robava els mòbils i, en alguns casos, les bosses de mà.

En les agressions utilitzaven gran violència. Donaven cops de puny o empentes per fer caure les víctimes i un cop al terra els donaven cops de peu a diverses zones del cos i el cap perquè no poguessin aixecar-se. Fins i tot, en alguns casos, feien servir ampolles de vidre trencades,

Entre els detinguts n’hi ha força que ja havien estat implicats en fets similars a la mateixa zona. Diversos són menors d’edat.

La investigació continua oberta i hi podria haver més detencions.

To Top