Esports

Can Jofresa, a punt per al cap de setmana

Unes quatre setmanes després, les obres per substituir la gespa artificial d’aquest equipament ja han finalitzat, i els equips del Jabac ja podran tornar a jugar a aquest camp

Les instal·lacions de Can Jofresa ja mostren una cara ben diferent amb la nova gespa / alberto tallón

La gespa de les instal·lacions de Can Jofresa ja està llesta per a la disputa de partits del Jabac aquest cap de setmana. Ahir, l’empresa que ha dut a terme les obres de col·locació de la nova gespa artificial d’aquest equipament i els responsables del club egarenc es van trobar per tal de comprovar com ha quedat tot i, d’aquí al cap de setmana, s’acabaran d’enllestir alguns detalls, com per exemple, alguns elements per al reg.

La direcció esportiva del Jabac treballa des d’ahir per encabir partits en aquesta instal·lació de cara a aquest cap de setmana. Fins ara, els equips han hagut de jugar a les Palmeres. Des del club han manifestat que en aquesta situació “tothom ha tingut la paciència necessària i s’ha fet el que s’ha pogut”.

Els equips del Jabac, durant aquestes setmanes, s’han entrenat en parts més reduïdes del camp de les Palmeres i els horaris dels partits han variat respecte als habituals de la resta de la temporada. També es van reduir els horaris dels entrenaments, precisament per poder encabir a tots els equips de l’entitat que presideix Carles Mota.

Les obres van començar el passat mes d’octubre. En total, han estat poc més de quatre setmanes per adequar aquest equipament, que necessitava de manera urgent una gespa nova, ja que la que hi havia estava molt deteriorada i, fins i tot, podia fer perillar als jugadors en forma de lesions.

Les obres que s’han dut a terme han consistit en la substitució de la gespa artificial del terreny de joc, la retirada de la graderia supletòria de la zona de lateral, la remodelació de la tanca perimetral, una part de la tanca exterior i també s’han adequat alguns dels vestidors.

Tots els equips

Els responsables del Jabac tenen clar que tots els equips passaran a jugar alguns dels seus partits per aquestes instal·lacions, perquè tots puguin gaudir de la nova gespa artificial. Aquesta gespa substitueix a l’anterior, que ha tingut setze anys de duració, des de 2007.

To Top