Terrassa

Marc Ribas: “M’estranya que la Pili digués que rentava plats”

El presentador terrassenc Marc Ribas s’ha mostrat sorprès que la Pilar digui que només rentava els plats i considera que “té una mala gestió dels nervis”

Marc Ribas i Pilar Salazar al programa Joc de Cartes

El presentador terrassenc del programa de TV3, Marc Ribas carrega contra les declaracions de Pilar Salazar, concursant del primer capítol de la setena temporada de Joc de Cartes. Ribas diu en declaracions a Rac 1 que “li estranya que ara la Pilar digui que només rentava plats”. Salazar va assegurar que denunciaria l’espai perquè creu que van mostrar una imatge seva que no es correspon amb la realitat.

Pilar Salazar, del restaurant La Granja de Vacarisses, va tenir durant el programa un fort enfrontament amb un altre concursant, Jalil Akhezzan. Ara la concursant assegura que la van fer quedar com “la dolenta de Catalunya” i que té un atac d’ansietat per l’onada de crítiques que va rebre a les xarxes socials. Salazar també ha expressat que Joc de cartes és una estafa i que el concurs no és res semblant al que s’ha retransmès”.

El presentador del programa Marc Ribas ha declarat al programa Rac 1 de Toni Clapés que “No considero que sigui una mala persona, sinó que té una mala gestió dels nervis”. El que li deu haver passat, ha afegit, és que “s’ha vist en un mirall i l’ha sobtat una mica”. Salazar també va explicar que en realitat no era la cap de cuina, sinó que treballava rentant plats al restaurant. Ha explicat que va fer de cap de cuina durant la gravació del programa per fer un favor al propietari. Ribas, però, no s’ho creu: “M’estranya que digui que només rentava els plats i que realment no era la cap de cuina”, ha dit, perquè “quan parlàvem de menjar i de les mongetes, veies que tenia un criteri”.

“Em sap molt de greu, però has de ser conscient que el dia que t’exposis a algú no li agradi”, ha expressat també Ribas. I ha afegit que per això no té compte a Twitter: “No miro les xarxes de TV3, allà hi ha un odi exagerat”. El presentador també ha lamentat que ja no es cuina als restaurants i que n’hi ha molts que compren el menjar fet.

Marc Ribas: “M’estranya que la Pili digués que rentava plats”
To Top