Cultura i Espectacles

El 7vuit7 de Matadepera guanya un “Joc de cartes” marcat per la tensió

El protagonisme del programa se’l va endur Pilar Salazar, suposada cap de cuina de La Granja de Vacarisses, amb la seva actitud i comentaris de menyspreu cap als altres participants

Pilar Salazar, de La Granja de Vacarisses

La setena temporada de “Joc de cartes” (TV3) s’ha estrenat altre cop visitant el Vallès i ho ha fet de nou amb un programa marcat per la tensió i la controvèrsia, sobretot per l’actitud de menyspreu i les notes d’una de les concursants. Pilar Salazar, suposada cap de cuina de La Granja de Vacarisses, se’n va endur tot el protagonisme, amb comentaris despectius cap a la resta de participants, criticant la neteja de les diverses cuines i la preparació d’alguns plats, cosa que més tard se li va tirar, en part, en contra. I és que quan els restauradors van fer parada al seu establiment no van trobar-hi les condicions que ella havia anat exigint als altres.

La polèmica, però, no es va quedar aquí. La tibantor havia estat especialment intensa entre Pilar Salazar i Jalil Akhezzan, copropietari i cap de sala de la Masia Can Palau de Vilanova del Vallès, i en l’àpat al restaurant vacarissà, van servir a Akhezzan uns canelons de carn de porc quan els havia demanat expressament de bolets, cosa que va a atiar encara més la polèmica. “Ja sabem que tu i jo no tenim molt bon feeling però ha estat culpa del distribuidor. No vull que pensi que els he posat de carn perquè vull assassinar-lo”, es va excusar ella.

Més d’un 25% de quota de pantalla

El capítol, que buscava la millor mongeta del ganxet, va arrasar en audiència. L’espai, presentat per l’egarenc Marc Ribas, va aconseguir un espectacular 25,5% de quota de pantalla i 445.000 espectadors.

Txus Garreta, cuinant durant el programa

El guanyador va ser el 7vuit7, de Matadepera. El restaurant, liderat pel terrassenc Txus Garreta, va obtenir la puntuació més alta tant pel que fa a les valoracions dels concursants com per que fa a les puntuacions de Marc Ribas, que també li va atorgar el mig punt extra del plat estrella del programa.

“Joc de cartes” i el Vallès: una combinació d’alt voltatge

Sigui com sigui, el capítol va tornar a ser d’alt voltatge, com ja ho va ser també el primer episodi de l’anterior edició, la sisena, que buscava el millor xef jove del Vallès Occidental,

Aleshores, el protagonisme se’l va endur Sergi Cobaleda, del restaurant Can Sidro de Palau-solità i Plegamans, amb un desenvolupament i crítiques cap als altres locals que van posar en dubte que realment fos xef. De fet, fins i tot, el presentador del “reality”, el terrassenc Marc Ribas, va acusar-lo d’haver enganyat el programa, per fer-se passar per xef quan la seva feina real a l’establiment és d’organització.

La cosa, però, va anar més enllà. Víctor Pajares, xef d’El Cargol Daurat de Terrassa, va advertir que era intolerant a alguns productes, unes al·lèrgies que van ser respectades en tots els establiments, menys precisament a Can Sidro i que van provocar que en Víctor hagués de prendre’s un antihistamínic per evitar mals majors.

To Top