Terrassa

Urbanitzen el carril bici i de vianants entre Terrassa i Sabadell

Els treballs per a la construcció d’un carril bici i de vianants entre Terrassa i Sabadell per l’eix de l’N-150 avancen a bon ritme. Aquest dia de visites al Cementiri, amb motiu de la celebració de Tots Sants, molts ciutadans es pregunten a què responen les obres que es fan al voral del carril de circulació en direcció Terrassa.
Es tracta d’una nova via que circularà de forma paral·lela a la carretera i que comunicarà les dues capitals vallesanes a peu i en bicicleta. El projecte es finança amb els fons europeus Next Generation i té un import global de 2,5 milions d’euros.

Actualment, s’executa el primer tram de la primera de les dues fases en què està dividit el projecte. Concretament, correspon als 1,4 quilòmetres que hi ha des de l’avinguda de Madrid, fins a l’Hospital de Terrassa.

En aquest tram, les obres construeixen una vorera de 2,5 metres d’amplada per als vianants i un vial de 2,5 metres per a les bicicletes i els patins, A l’altura de l’Hospital de Terrassa, es construirà un viaducte sobre el torrent de la Grípia i una escala que donarà accés directe a l’Hospital de Terrassa. Des d’aquest punt, el camí passa a ser compartit per a vianants i ciclistes i manté aquesta configuració fins a la futura rotonda de l’N-150 que donarà accés a l’Hospital de Terrassa.

El segon tram del projecte completarà el carril bici i per a vianants, des del recinte del consell comarcal fins al complex Ègara dels Mossos d’Esquadra.

To Top