Diners

WindowSight, nou soci corporatiu de Tech Barcelona

La firma terrassenca transforma els espais de l’entitat amb obres d’art

L’empresa terrassenca WindowSight, que ofereix una plataforma d’“streaming” per gaudir de l’art visual a través dels televisors i pantalles, s’ha convertit en nou soci corporatiu de Tech Barcelona, associació privada sense ànim de lucre que vertebra i impulsa l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona.

Companyia i entitat han firmat una col·laboració en el marc de la qual la firma terrassenca ha introduït diversos elements visuals dinàmics en els espais de treball de Tech Barcelona. Així, WindowSight permetrà a les persones que treballen en diversos edificis de Tech Barcelona inspirar-se amb més de 12.000 obres d’art visual, que s’exposaran diàriament en les pantalles de l’oficina.

“Hem aconseguit portar aquesta col·laboració un pas més enllà d’un partenariat, promovent no sols el que el mateix hub dona suport -la innovació digital i tecnològica- sinó també el que Barcelona representa com una de les ciutats més culturals del món des de fa segles”, exposa Pol Rosset, CEO i cofundador de WindowSight.

To Top