Esports

La ratxa de rècord del CD Can Parellada

El conjunt que entrena Daniel Alén és el millor dels 288 equips que competeixen enguany a Tercera Catalana, la penúltima categoria del futbol català. Ho ha guanyat tot

El primer equip del CD Can Parellada es va imposar per 1 a 0 a casa diumenge passat al filial del Rubí / cd can parellada

Jugar la temporada vinent a la Segona Catalana és l’objectiu que es va fixar a principi de temporada el primer equip del CD Can Parellada, que milita enguany al grup setè de la Tercera Catalana. I per ara, va camí d’aconseguir-ho. El full de ruta de l’equip que entrena Daniel Alén és impecable. Ha guanyat els sis partits que s’han disputat, ha marcat 12 gols i n’ha encaixat només un. En aquest sentit, quan s’ha jugat ja una cinquena part de la temporada, el conjunt del barri de Can Parellada és el millor dels 288 conjunts que militen en aquesta categoria, repartits en 18 grups de 16 equips cadascun.

En tota la categoria hi ha només cinc equips que compten els seus partits per victòries. Al grup primer hi trobem l’AD Sauleda de Palafrugell, al segon el FC Vilablareix gironí, al setè el CD Can Parellada, al vuitè el Cardona i al tretzè el CD Ribes de la localitat de Sant Pere de Ribes, al Garraf. Tots ells acumulen 18 punts de 18 possibles, però només el quadre terrassenc ha encaixat un sol gol. El Sauleda n’ha rebut ja 6, el Vilablareix tres, el Cardona vuit i el Ribes quatre. I és que la gran tasca defensiva del Can Parellada i la sobrietat del seu porter, Jihad Hablili, tenen una gran part de culpa en els excel·lents registres que està assolint l’equip del barri de Can Parellada. Nascut a la localitat marroquina de Larache, Jihad ha militat en diferents clubs locals, com el Juan XXIII, el Viladecavalls i el Ripollet, entre d’altres.

El CD Can Parellada va estrenar-se a la lliga el 17 de setembre derrotant per 0 gols a 1 a domicili el filial del Sant Quirze. A la segona jornada, en el derbi terrassenc davant del Juan XXIII, es va imposar per un contundent 3 a 0. Segona porteria a zero. L’únic gol que ha encaixat el Can Parellada va arribar en la golejada per 1 a 4 al camp del Llorençà. En els tres darrers partits, els terrassencs han mantingut també la seva porteria a zero: van derrotar per 2 a 0 el Matadepera a casa, es van imposar per 0 a 1 al camp de la Penya Blaugrana Ramon Llorens i van batre també per 1 a 0 el filial del Rubí diumenge passat.

La meitat de les sis victòries del Can Parellada han arribat per la mínima, en tots els casos per 1 a 0. Els egarencs han demostrat ser el millor equip del grup en defensa i són capaços de rendibilitzar a la perfecció els dotze gols que han aconseguit. Tenen una mitjana de dues dianes per encontre.

El Can Parellada intentarà continuar amb aquesta excel·lent ratxa de resultats en la visita d’aquest diumenge al camp del San Lorenzo, un altre històric que es troba en una categoria força més baixa de la que va ocupar no fa pas massa. En les dues jornades següents, l’equip de Daniel Alén rebrà el cuer, el Can Boada, i visitarà el filial del Terrassa FC.

Un grup amb sis terrassencs

Al grup setè de la Tercera Catalana, el Can Parellada competeix amb altres cinc equips terrassencs: CP San Cristóbal “B”. San Lorenzo, Terrassa FC “B”, Juan XXIII i Can Boada, a banda del Matadepera.

El Can Parellada li treu ja tres punts al segon classificat, una Sabadellenca que ha encaixat una sola derrota. El tercer classificat del grup és el filial del San Cristóbal amb 13 punts.

To Top