Terrassa

Els advocats es formen “passejant” a Terrassa

Arriba al col·legi egarenc la jornada de mediació

La convocatòria és a la seu del col·legi, al carrer de Gabriel Querol

Les “passejadesformatives especialitzades sobre mediació arriben al Col·legi d’Advocats de Terrassa. Serà aquest dijous, 26 d’octubre.

Dins el projecte InMediació 2023, s’han programat 14 passejades formatives especialitzades pel territori; es tracta de formació presencial a les seus dels 14 col·legis d’advocats de Catalunya, organitzades conjuntament pel Consell de l’Advocacia Catalana i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

40 experts

Aquest dijous, 26 d’octubre, de 15 a 18 hores, les passejades sobre mediació se celebraran a la institució terrassenca. Tractaran, en concret, sobre ‘”El requisit de procedibilitat i el seu futur impacte en l’advocacia”. Hi assistiran una quarantena d’advocats i mediadors d’arreu de Catalunya.

Les ponents de la jornada a Terrassa seran Abigail Fernández, directora del Instituto de Estudios Jurídicos del Ministerio de Justicia; Montserrat Tur, advocada i presidenta de l’Associació Catalana d’Advocats Col· laboratius, i Ana M. Velasco, advocada, presidenta del Centre de Mediació de l’ICATER (CEMICAT) i membre de la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana. Moderarà la jornada Noelia Escolano, advocada i membre de la Comissió Executiva del CEMICAT.

La formació és gratuïta i homologada pel Centre de Mediació de Catalunya.

Els advocats es formen “passejant” a Terrassa
To Top