Terrassa

Els Mossos detenen a Terrassa un home que n’ha disparat un altre

El presumpte autor s’havia atrinxerat en un domicili del carrer Maresme

/ Nebridi Aróztegui

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts cap a les 14 hores a Terrassa un home que n’havia disparat un altre a mig matí a l’avinguda de Santa Eulàlia, just davant de l’institut, ferint-lo a la cama d’un tret.

La policia catalana ha tingut coneixement dels fets cap a les 11.30 hores i ha desplaçat diversos efectius a la zona. S’han activat diverses unitats del cos, entre Seguretat Ciutadana i Ordre Públic. També s’ha requerit la presència del Grup Especial d’Intervenció (GIE).

La víctima s’ha refugiat a l’interior d’un bar i agents dels Mossos li han practicat un torniquet fins a l’arribada del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que l’ha traslladat a un centre hospitalari. No es tem per la seva vida.

El presumpte autor del tret ha escapat fins a un domicili, al carrer del Maresme, situat a pocs metres del lloc del succés, on s’ha atrinxerat. Als volts de les 14 hores i després de negociar amb ell, se l’han emportat detingut.

A l’habitatge hi havia una altra persona i totes dues han acabat mostrant les mans als agents que hi havia a baix. El mateix detingut els ha acabat obrint la porta voluntàriament.

La policia ha encintat un tram de la via on ha tingut lloc l’incident, que ha quedat tallada al trànsit.

/ Nebridi Aóztegui

/ Nebridi Aróztegui

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord s’està fent càrrec de la investigació per esclarir el que ha passat.

FOTOS | Espectacular dispositiu de Mossos per detenir l’autor d’un tiroteig a Terrassa

To Top