El CN Terrassa perd 15-9 amb el Sant Andreu a la Champions League femenina

L’equip barceloní manava ja per 9 gols a 3 al descans i lidera el grup amb 6 punts

La boia Paula Camus ha marcat 3 dels 9 gols del CN Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Primera derrota del CN Terrassa a la fase de grups de la Champions League femenina de waterpolo. A la piscina Pere Serrat de Barcelona, el conjunt que entrena Xavi Pérez ha caigut per sis gols de diferència (15-9) davant d’un CN Sant Andreu que lidera ara el grup “A” de la competició amb sis punts, seguit de l’Orizzonte Catania i el CN Terrassa amb tres i del SIS Roma amb zero. En l’altre partit del grup, les sicilianes han derrotat per 16 gols a 11 a Catània les romanes.

El duel entre les egarenques i les andreuenques s’ha resolt en els dos primers quarts. Sengles parcials de 4 a 1 i 5 a 2 han fet arribar el matx al descans amb un clarificador 9 a 3. En els dos quarts següents, els parcials han estat d’un doble 3 a 3, però les terrassenques no han pogut eixugar el desavantatge. La boia Paula Camus ha anotat tres dianes, per dues d’Isabel Piralkova, Noelia Cuenda i Cristina Cantero.

Les jugadores que prepara Javier Aznar han sortit fortes i han signat un parcial de 3 a 0, gràcies a un gol de Marina Cordobés i dos de Paula Crespí. En el penúltim minut del primer acte, Noelia Cuenda ha retallat distàncies des dels sis metres, però quan faltaven 34 segons, Gisela Farré ha establert el 4 a 1.

Un calc del primer quart

Gairebé idèntica ha estat la dinàmica del segon període, amb un altre parcial de sortida de 3 a 0 de les barcelonines. Cristina Cantero ha fet el 7 a 2 en aprofitar un llançament de penal i Noelia Cuenda el 8 a 3, però s’ha arribat al descans amb un 9 a 3 que no deixava marge per somiar.

S’ha relaxat el Sant Andreu a la segona meitat i les egarenques han continuat intenses, intentant entrar en el partit. No ho han aconseguit i després de veure sis gols a cada porteria, el CN Sant Andreu s’ha acabat anotant el matx.

A la tercera jornada de la competició, el CN Terrassa rebrà el dissabte dia 4 de novembre a les 18 hores l’Orizzonte Catania italià, que és el gran favorit juntament amb el Sant Andreu per a classificar-se per a la “final-four”.